'Nitko nam nema snage parirati' / Mamić: Dinamo u hrvatskom prvenstvu odlučuje kako će biti

'Moram priznati da sam malo bio u strahu poznavajući situaciju u Koprivnici zbog terena, koji je grozan', rekao je Zoran Mamić.

9.3.2014.
12:45
VOYO logo

Dinamo je jučer odnio veličanstvenu pobjedu 6:1 kod Slaven Belupa te se učvrstio na prvom mjestu HNL ljestvice s 56 bodova.

"Zadovoljan sam prikazanom igrom i efikasnošću momčadi. Nakon slabijih partija koje smo pružili, ovo je osvježenje da je ekipa tako reagirala", rekao je trener 'Modrih', Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznati da sam malo bio u strahu poznavajući situaciju u Koprivnici zbog terena, koji je grozan", izjasnio se Mamić aludirajući na loš travnjak, koji ipak nije utjecao na igru njegovih junaka.

Bojao se da će dozvoliti njima da im drže ritam i presing na njihovu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba nam puno vremena da smirimo loptu i osiguramo pas igru, ali smo dobro otvorili utakmicu", dodao je Mamić.

I dalje se vidi kemija između trenera i momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je tako, kad bi bilo tako uvijek, bilo bi fantastično. Sretan sam što su tako reagirali, ali ima situacija kad ja nešto kažem, a momčad to ne ostvari", kazao je Zoran.

Lopta i golovi su ih nagradili, a u srijedu ih čeka kup utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kup je specifično natjecanje. Znamo šta je u nogometu sve moguće, ne smijemo nikoga podcjenjivati, ali snaga je na našoj strani. Igrači će biti željni igre. Dat ćemo šansu nekima koji nisu bili u prvom planu pa da se uzdignu", otkrio je Mamić.

U sljedećem kolu ih čeka Istra 1961, koja ima 35 bodova i nalazi se na šestom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istra je momčad koja je neugodna. Volio bih da se prvo koncentriramo na utakmicu u srijedu, ali Dinamo u hrvatskom prvensvu odlučuje kako će biti. Ako odluči da će biti prava momčad, onda nitko nema tu snagu da parira Dinamu", izjasnio se trener Dinama.

Momčad Istre nije uspjela zabiti više od jednog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je pričati nakon ovakvog poraza. Sve je propalo u trenutku kad smo primili tri gola iz tri prekida", rekao je trener Istre 1961, Elvis Scoria.

Momčad se predala i nije bila spremna boriti se dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je odlična ekipa i kvalitetna s pojedincima koji imaju kestra kvalitetu, ali protiv Dinama se ne može igrati ovako", kazao je Scoria dodavši da nisu spremni boriti se te da su se predali.

"U nekim segmentima su igrali s punim gasom. Treba se dignuti. Mnei je ovo najteži poraz kod kuće. Popričat ću s klubom oko mog statusa", naglasio je trener Farmaceuta, koji nikako nije zadovoljan jučerašnjim ishodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu razumjeti lošu igru i puno stvari, ali kad ekipa nema želju za pobjedom, to nije dobro", kazao je Scoria.

U srijedu ih također čeka Kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ništa dramatično ne može biti, možemo biti jedino bolji", zaključio je Scoria.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo