KAKAV OTAC, TAKAV SIN / Mali Rivaldinho zabio golčinu poput slavnog oca

Image
Foto: fourfourtwo.hu

Kaže se da jabuka ne pada daleko od stabla, a dokaz toj tvrdnji stigao je iz Brazila. Sin legendarnog brazilskog napadača Rivalda pokazao je da bi vrlo brzo mogao dostići očevu slavu.

26.4.2012.
13:12
fourfourtwo.hu
VOYO logo

I dok 40-godišnji Rivaldo još uvijek nogometni kruh zarađuje na drugom kraju planeta (trenutno je u Angoli?!), njegov sin Rivaldinho gradi svoju vlastitu karijeru u domovini.

Kao član juniorske momčadi Mogi Mirim, Rivaldo junior postao je prava zvijezda brazilskog Paulista prvenstva do 17 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko tjedana postigao je hat-trick protiv Itapirensea, a najnoviji potez osigurao je Rivaldinhu dolazak na veliku medijsku pozornicu.

Igrajući protiv Uniao Sao Joaoa, juniori Mogi Mirima upisali su komotnu pobjedu 4:0, no utakmica će ostati upamćena po fantastičnom pogotku preko glave kojeg je postigao 17-godišnji Rivaldov sin, podsjetivši na legendarni potez svoga oca iz vremena dok je još igrao u dresu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toj je utakmici protiv Valencije Rivaldo postigao tri gola, ali posljednji pogodak savršenim udarcem preko glave postao je jedan u najvažnijih u povijesti katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo