BRZO SU GA PRONAŠLI / Mali bećar Vida u suzama: Na tatinom dočeku izgubio je traktor

Image
Foto: Davor Javorović/Pixsell

On je na proslavio stigao sa šokačkim šeširom na glavi, a vozio se na malom traktoru s karakterističnim 'kockicama'

19.7.2018.
7:23
Davor Javorović/Pixsell
VOYO logo

Na spektakularnom dočeku koji su u Donjem Miholjcu organizirali za hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vidu prava zvijezda bio je njegov sin David (3).

On je na proslavio stigao sa šokačkim šeširom na glavi, a vozio se na malom traktoru s karakterističnim 'kockicama' i brojem 21, što je broj koji u reprezentaciji na dresu nosi njegov otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je bio specijalni poklon za njega, no maleni David je nakon proslave ostao bez njega.

Kako je u srijedu navečer na Facebooku izvijestila Turistička zajednica Donjeg Miholjca, nakon završetka programa dočeka crveni traktor je ostao na pozornici, na kojoj je zadnji put viđen prilikom raspremanja opreme, u utorak oko 23.30, nakon čega je nestao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> FOTO Vida stigao na kočiji: 'Napravili smo povijesni rezultat jer je Hrvatska bila kao jedno'

"Maleni David je jako tužan i plače te ovim putem molimo građane ukoliko imaju neku informaciju da se jave u Turistički ured na Trgu Ante Starčevića 2, broj telefona 633-103 ili u Grad Donji Miholjac. Nadamo se da ćemo zajedno traktorčić pronaći, vratiti ga i time razveseliti Davida, našu malenu zvijezdu Svjetskog prvenstva. Unaprijed zahvaljujemo!, naveli su iz Turističke zajednice Donjeg Miholjca", objavljeno je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se vijest o izgubljenom poklonu proširila društvenim mrežama, na Facebook stranici gradonačelnika Donjeg Miholjca objavljeno je da je traktor pronađen u dvorištu dječjeg vrtića “Pinokio”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik je zahvalio svima koji su sudjelovali u potrazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo