PROPADA TRANSFER ZBOG STADIONA / Maksimir šokirao Cufrea

Image

Dinamo je lijevom bočnom povremenom argentinskom reprezentativcu ponudio milijun eura po sezoni.

26.6.2009.
7:36
VOYO logo

Dinamo nudi Leandru Cufreu, argentinskom lijevom bočnom, milijun eura po sezoni, ali on se još uvijek premišlja, pišu Sportske novosti. Cufre bio u Zagrebu, sviđa mu se grad, sviđa mu se ponuda, ali se prekrižio kad je vidio maksimirski stadion. Izvori kažu kako je prva rečenica bila: 'Zar bih ja tu trebao igrati, kakvi su tek onda ostali stadioni, ako je ovaj nacionalni na kojem igra reprezentacija?"

Maksimirski stadion zaista je sramota za grad, ali i za političare. Na kraju će ispasti da Modri ne mogu kupiti pojačanje iz razloga što poznatiji europski igrači koji imaju neko ime i prezime ne žele istrčati na to maksimirsko ruglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leandro Cufre započeo je karijeru u Gimnasia La Plate 1996. godine, gdje je igrao šest godina, upisavši 132 nastupa za klub. 2002. godine odlazi na Olimpico gdje u dresu Rome nastupa 60 puta. Uslijedila je sezona u Sieni, pa dvogodišnja avantura u Monacu da bi početkom ove godine Cufre potpisao šestomjesečni ugovor s Herthom. 31-godišnji Argentinac koji može igrati i na poziciji stopera, za reprezentaciju igra od 2000. godine, a do sada je skupio 17 nastupa, ne upisavši ni jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike