Vratar opovrgnuo / Lyonov predsjednik optužio vratara da ga je napao

Image
Foto: wikipedia.org

Dan kasnije, Aulas je ponovio optužbe pokazavši masnicu koju je dobio, a sukob na travnjaku je eskalirao kad je trener vratara Lyona, Joel Bats, nakno susreta stavio Lyonov šal na gol pa je dio domaćih igrača ušao na travnjak.

12.11.2013.
14:30
wikipedia.org
VOYO logo

Nakon utakmice St. Etiennea i Lyona došlo je do fizičkog obračuna na travnjaku, ali i kasnije kad je predsjednik Olympiquea, Jean-Michael Aulas rekao da ga je vratar St. Etiennea, Stephane Ruffier, udario.

"Na putu prema svlačionici bivši igrač Lyona, a sada trener vratara St. Etiennea, Fabrice Grange, napao je našeg liječnika. Krenuo sam ih razdvajati i tada me je Stephane Ruffier udario s leđa", rekao je Aulas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao je da sam ga udario s leđa, to je nečuveno. Da sam ga udario, ne bi mogao tri minute kasnije davati intervju za Canal+. Ne napadam ljude i ne sukobljavam se fizički, to nije moj odgoj. Njegova izjava je sramotna", ispričao je Ruffier svoji priču.

Dan kasnije, Aulas je ponovio optužbe pokazavši masnicu koju je dobio, a sukob na travnjaku je eskalirao kad je trener vratara Lyona, Joel Bats, nakno susreta stavio Lyonov šal na gol pa je dio domaćih igrača ušao na travnjak. Lyonovi navijači nisu smjeli ući na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam sve što se događalo s tribina, nevjerojatno je čega je sve bilo. Njihovi navijači su bacali toaletni papir na našeg vratara tijekom susreta. Joel je imao pravo što je postavio taj šal, to je bilo za sve one naše navijače koji nisu mogli doći na utakmicu", dodao je Aulas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo