OČARANI FERGUSON / 'Luka Modrić ima Scholesovu klasu!'

Image
Foto: PIXSELL

Slavni menadžer Crvenih Vragova Sir Alex Ferguson već dugo vremena neprestano hvali hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, kojeg je usporedio s Paulom Scholesom.

3.3.2012.
16:29
PIXSELL
VOYO logo

Već duže vrijeme slavni menadžer Crvenih Vragova, Sir Alex Ferguson, 'očijuka' sa zvijezdom Tottenhama, Lukom Modrićem, kojeg je prepoznao kao nasljednika Paula Scholesa.

"Scholes i Modrić su vrlo inteligentni nogometaši. Obojica imaju sposobnost utjecati na igru cijele momčadi, stoga je uspoređivati ih u potpunosti razumno. Nisu identični tipovi igrača, ali obojica imaju podjednake kvalitete u smislu kontroliranja igre", rekao je legendarni trener uoči sraza njegovog Manchester Uniteda i momčadi Harryja Redknappa u Londonu.

Ferguson je prije par dana pohvalio cijelu momčad Tottenhama, a posebno je izdvojeno komplimente uputio nogometašu u kojeg je zaljubljen već nekoliko godina.

"Bez obzira što je na WHL stigla izdašna ponuda Chelseaja, Spursi nisu pustili Luku Modrića. Upravo taj potez pokazao je da misle ozbiljno. Ispostavilo se da su ispravno odlučili jer imaju sjajnu sezonu. Do prije nekoliko tjedana igrali su najbolji nogomet na Otoku", bomboni su ispadali iz usta Alexa Fergusona.

Iako Modrića nije uspio dovesti na Old Trafford, iz mirovine je vratio 37-godišnjeg Scholesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo