Zasluženo slavili / Lokosi izbačeni s tračnica, Istra 'zgazila' Zadar

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Splićani su zasluženo slavili protiv 'lokosa', a pobjeda je mogla biti izražena i većom razlikom. Istra 1961 je nanijela katastrofalan poraz Zadru u Stanovima (0-4).

1.12.2013.
9:38
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

U utakmici 18. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Splita pobijedili Lokomotivu s 3-0. Na ljestvici su Splićani ovom pobjedom preskočili i Rijeku i Lokomotivu, te su izbili na treće mjesto.

Splićani su zasluženo slavili protiv "lokosa", a pobjeda je mogla biti izražena i većom razlikom. Prvi zgoditak postigao je Erceg (30), potom je Glumac na početku drugog dijela povećao na 3-0, da bi pobjedu potvrdio Bilić pogotkom tri minute prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici dana Istra 1961 je nanijela katastrofalan poraz Zadru u Stanovima (0-4). Zadar je u 28. minuti ostao bez isključenoga Bilavera, a s igračem manje su u nastavku primili čak četiri pogotka. Puljani su ostali šesti na ljestvici, dok je Zadar sedmi.

Na ljestvici Dinamo s 36 bodova, a drugi je Hajduk s 35 bodova, a upravo se dvije prvoplasirane momčadi sastaju u nedjelju na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo