LEWIS HAMILTON IMA KORONAVIRUS: / Probudio se u ponedjeljak s blagim simptomima

Image
Foto: Profimedia

Lewis Hamilton propustit će VN Sakhir

1.12.2020.
9:15
Profimedia
VOYO logo

Britanac Lewis Hamilton će propustiti VN Sakhir nakon što je testiranje pokazalo da je pozitivan na COVID-19, objavila je u utorak Međunarodna autombilska federacija (FIA).

Prošli mjesec osigurao sedmi naslov svjetskog prvaka

Hamilton, koji je prošli mjesec osigurao sedmi naslov svjetskog prvaka Formule 1, nalazi se u izolaciji u skladu s lokalnim zdravstvenim uputama u Bahrainu, dodala je FIA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Grand Prix automobile de Bahreďn 2020 ŕ Skahir le 29 novembre 2020. © Dppi / Panoramic / Bestimage HAMILTON Lewis (gbr), Mercedes AMG F1 GP W11 Hybrid EQ Power+, portrait during the Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2020, from November 27 to 29, 2020 on the Bahrain International Circuit, in Sakhir, Bahrain,Image: 572404227, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Blagi simptomi

Probudio se u ponedjeljak s blagim simptomima i istovremeno je obaviješten da je jedan od njegovih kontakata po dolasku u Bahraïn (prošli tjedan) pozitivan. Lewis se tada testirao i njegov je test pokazao da je i on pokazao. To je potvrdio i drugi test", objavila je pak Hamiltonova momčad Mercedes. "Osim što ima blaže simptome, on se osjeća dobro i u formi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo