LEGENDE HR RUKOMETA NEVJERICI: / 'Ta će nas utakmica kopkati, pa pobijedili smo svjetske i europske prvake...'

Image
Foto: AFP

Hrvatska je sa šest bodova osigurala treće mjesto u skupini te će u subotu od 20.30 sati u Herningu igrati za peto mjesto.

23.1.2019.
21:32
AFP
VOYO logo

Legende hrvatskog rukometa GoranŠprem i ValterMatošević prokomentirali su u studiju RTL-a pobjedu Kauboja protiv Francuske.

"Pomiješani su osjećaji. Pobijedili smo i svjetskog i europskog prvaka, a izgubili od Brazila. Ta će nas utakmica kopkati, kao što nas je jedna utakmica u prošlosti znala mučiti. Važno je da smo danas pobijedili na dominantan način, obrana je bila odlična. S njom se dobivaju utakmice. Napad nam može i mora biti bolji, ali obrana donosi pobjede. Šego je opet obranio sve. Ovo nije posjeda za danas, niti za peto mjesto, ovo je pobjeda za budućnost rukometa. Moglo se dogoditi da propustimo OI. To bi bila jedna velika rupa. Srećom sve smo to ispravili", kazao je Šprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Ostvarili cilj

Ostvarili smo cilj velikom pobjedom. Uvijek postoji žal, što bi bilo da smo pobijedili Brazil. SDad bi bili korak do Hamburga. Međutim, primarni cilj je ostvaren i čestitam im od srca ", kazao ej Matošević, pa je riječ opet preuzeo Šprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram se vratiti na taj Brazil, toliko mi je sad žao. Zbog grešaka koje su nam se dogodile u prvom poluvremenu u toj utakmici smo propustili ući u polufinale. Treba gledati pozitivno, nije se dogodilo najgore i primarni cilj je ostvaren", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo