LEGENDARNI SHAQ JAVIO SE RUKOMETAŠU KOJI JE POSTAO HIT: / Otkrio što mu je poručio čuveni Amerikanac; 'U šoku sam'

Image

O Mvumbija se priča već danima

18.1.2021.
13:48
VOYO logo

Demokratska Republika Kongo porazom od Argentine 22:28 u petak je otvorila nastup na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Jedan od igrača koji je privukao pažnju na sebe tijekom te utakmice je pivot Konga Gauthier Mvumbi Thierry. Zabio je on četiri gola iz četiri pokušaja, a postao je viralan zbog netipičnog izgleda za jednog rukometaša. S

Prije nego što su promijenili podatke na službenoj stranici natjecanja da je visok 1.76 metara i da je težak 89 kilograma, dok je stranica IHF-a izašla s podatkom o 1.92 metara visine i 110 kilograma težine. Specijalizirani portal za rukomet Handnews je u članku posvećenom ovom igraču naveo kako je Mvumbi težak 137 kilograma i visok 195 centimetara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A zbog svojih dimenzija dobio je nadimak rukometni Shaq.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam pivot koji osvaja prostor. Nikad u životu nisam sanjao da ću igrati na Svjetskom prvenstvu, zato treba dati sve od sebe jer se to može desiti jednom u životu. Morate uživati u tome", citira njegove izjave gore spomenuti portal.

On je i protiv Danske zabio četiri gola, baš kao i Argentini te je otkrio da mu se javio legendarni Shaquillea O'Neala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričaju da si ti rukometni Shaq. Što se događa?", napisao mu je Amerikanac.

''Iznenadio sam se kad sam vidio da je poruka stigla iz SAD-a. To je zemlja košarke, a ne rukometa. Šokiran sam'', kroz ispričao je Mvumbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo