Brazilski čarobnjak / Legendarni Ronaldinho ostao bez kluba

Image
Foto: 101greatgoals.com

Sigurno se još jako dobro sjećate Ronaldinha, nekad najboljeg igrača svijeta koji je svojim igrama u Barceloni oduševio svijet. Brazilski je čarobnjak posljednje dvije sezone proveo u Atleticu Mineiru, no netom prije početka nove sezone između kluba i njega je došlo do raskida ugovora.

29.7.2014.
9:20
101greatgoals.com
VOYO logo

Predsjednik brazilskog kluba Alexandre Kalil izjavio je kako klub više ne računa na svog veznjaka Ronaldinha, a u srijedu bi skupa trebali održati konferenciju za medije na kojoj će objaviti gdje će bivši najbolji igrač svijeta nastaviti svoju bogatu karijeru.

Do raskida ugovora je došlo nakon sastanka između samog Ronaldinha, njegovog menadžera i brata Roberta de Assisa i predsjednika kluba, no njegov brat tvrdi: ''Ne brinite, Ronaldinho će igrati nogomet i s 42 godine!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velik dio medija nagađa kako bi karijeru mogao nastaviti u argentinskom Boca Juniorsima, koje je prošli tjedan napustio veteran Juan Roman Riquelme, a Ronaldinha se vidi kao njegovu idealnu zamjenu, dok oni drugi predviđaju kako će Ronaldinho otići u sve popularniju destinaciju za nogometne veterane, američki MLS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo