UŠAO U LEGENDU / Legendarni Harley Davidson slavi 110. rođendan!

Prošlo je 110 godina otkako je prvi Harley Davidson projurio američkim cestama. U međuvremenu je ušao u legendu i postao simbol slobode. Zbog toga su ovog vikenda obožavatelji velikih brzina diljem svijeta organizirali rođendanski tulum kultnom američkom motoru.

13.5.2013.
18:15
VOYO logo

Kilometarske kolone bajkera diljem svijeta. I sve to u čast 110 rođendana legendarnog Harley Davidsona. Kažu da tko nije sjeo na njega - na zna što je sloboda! U glavnom gradu Meksika okupilo se tisuću zaljubljenika u brzu vožnju.

"Za mene je ovo sjajno iskustvo. Onaj osjećaj vibracije motora, osjećaj bratstva, upoznavanja novih prijatelja i pomaganja jednih drugima", kaže Jose Manuel.

I Madrid je jučer bio pod bajkerskom okupacijom. Njih čak tisuću formiralo je bučnu kolonu koja je prodefilirala glavnim gradom Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sloboda. To je drugi način života, odnosno uživanja u životu. Mi živimo iz dana u dan, na cesti, u prirodnom okruženju, gdje god se nalazimo", rekao je Rodrigo.

Anđeoska se glazba orila i pokraj jednog kineskog jezera, gdje je šesto bajkera tulumarilo puna tri dana. Bio je ovo prvi masovni susret Kineza na legendarnim američkim motorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centralna proslava 110 rođendana legende američkih cesta bit će održana u američkom Milwaukeeju, ali ostatak svijeta već je ovog vikenda dokazao svoju odanost Harleyu Davidsonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo