PREZENTACIJA U ZADRU / Legenda hrvatskog vaterpola uz novi Chevrolet Trax

Image
Foto: RTL

Legenda hrvatskog vaterpola Vitomir Padovan moderan je, urban i svestran, baš kao i novi Trax. Zahvaljujući skladnim dimenzijama SUV Trax odlično se snalazi u gradu, a u isto vrijeme dovoljno je snažan i pristran da pozovete obitelj i prijatelje i zajedno krenete na izlet ili u off-road avanturu.

19.2.2013.
12:09
RTL
VOYO logo

Europska prezentacija automobila Chevrolet Trax održat će se u travnju i svibnju u Zadru. Više od 800 novinara iz cijele Europe koji prate automobilsku industriju tom će prigodom posjetiti Hrvatsku.

Službene fotografije s prekrasnim prizorima Zadra i okolice bit će objavljene u dnevnim novinama, auto magazinima, poslovnim publikacijama te brojnim portalima od Velike Britanije do Izraela i Norveške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Legenda hrvatskog vaterpola Vitomir Padovan sudjelovao je u snimanju novog Traxa čije su prve fotografije napravljene ispred Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u Petrčanima, u Zadru kod Pozdrava Suncu, na otoku Pagu i u Nacionalnom parku Paklenica.

Vitomir Padovan moderan je, urban i svestran, baš kao i novi Trax. Zahvaljujući skladnim dimenzijama SUV Trax odlično se snalazi u gradu, a u isto vrijeme dovoljno je snažan i pristran da pozovete obitelj i prijatelje i zajedno krenete na izlet ili u off-road avanturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabava s Traxom je zajamčena uz tehnologiju Chevrolet MyLink, a prijenosna računala i ostale elektronske naprave možete koristiti bez straha od pražnjenja baterije zbog utičnice od 230V ugrađene na stražnjoj klupi. Mali SUV Trax ističe se i mogućnošću preklapanja naslona suvozačkog sjedišta do potpuno vodoravnog položaja i prijevoz predmeta do 2,3m dužine.

Nakon prezentacije u Zadru, novi Trax kreće u prodaju u Europi, a na hrvatsko tržište dolazi u ljeto 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponuda motora uključivat će 1,4-litarski benzinski motor s turbopunjačem od 140 KS (103 kW), 1,6-litarski benzinski motor te 1,7-litarski dizelski motor koji proizvodi 130 KS (96 kW). Sve inačice ručnog prijenosa imaju Start/Stop funkciju. Kako 1,7-litarski tako i 1,4-litarski benzinski turbo motori nude se s automatskim mjenjačem sa šest brzina.

Image
Foto: chevrolet

Trax dolazi u verziji s prednjim pogonom (FWD) te pogonom na sva četiri kotača (AWD). Sustav AWD dostupan je u inačici opremljenoj s 1,4-litarskim benzinskim turbo motorom ili 1,7-litarskim dizel motorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trax pruža brojne mogućnosti za spremanje prtljage, poput pretinca ispod suvozačkog sjedišta, kao i dodatnog prostora za odlaganje ispod prostirke prtljažnog prostora. Moguće je birati između osam različitih konfiguracija sjedenja.

Uz stražnje sjedište djeljivo u omjeru 60/40, Trax  raspolaže i mogućnošću preklapanja naslona suvozačevog sjedišta do potpuno vodoravnog položaja, što omogućuje dodatnu fleksibilnost za odlaganje dugačkih predmeta. Na stražnjoj klupi ugrađena je utičnica od 230V koja se može koristiti za punjenje prijenosnih računala i ostalih elektronskih naprava bez potrebe za adapterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: chevrolet

Tehnologija Chevrolet My Link dolazi kao standard kod viših paketa opreme, a radi se o sustavu koji prenosi sadržaj iz kompatibilnih pametnih telefona na 7-inčni zaslon u boji visoke razlučivosti osjetljiv na dodir.

Chevrolet My Link omogućuje uspostavu telefonskih poziva biranjem imena iz spremljenog imenika te doticanjem funkcije "zovi". Sustav omogućuje lagan pristup osobnim reprodukcijskim listama, foto galerijama, telefonskim imenicima i ostalim spremljenim medijima i podacima. Automobili Trax opremljeni tehnologijom MyLink imaju ugrađenu standardnu kameru za vožnju unazad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S novim Traxom, Chevrolet uvodi svoga prvog konkurenta u segmentu malih SUV vozila.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo