LEGENDA DINAMA DOVODI BIVŠEG MILJENIKA POLJUDA: / Na pomolu posao koji će glasno odjeknuti Splitom

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic

Četiri godine proveo je u redovima splitskog velikana

1.2.2021.
8:14
PIXSELL, Miranda Cikotic
VOYO logo

Nogometaši Lokomotive, na čijoj klupi sjedi legenda Dinama Jerko Leko, slavili su ove subote protiv Hajduka na Poljudu s 1:0. A osim što su im na domaćem terenu uzeli sva tri boda, čini se da će sada u svoje redove dovesti nekadašnjeg miljenika tribina. Naime, Lokomotiva je sve dogovorila s Hamzom Barryjem, koji je od kraja prošle sezone bio slobodan igrač.

Gambijski nogometaš teško se ozlijedio krajem lipnja tijekom susreta sa Slaven Belupom. Završio je na operaciji koljena od koje se još uvijek oporavlja. U klubu su imali namjeru produljiti s Barryjem, ali ovaj nije htio novi ugovor

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

20.10.2019., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk.Barry Hamza . Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Hamza je, inače, u dresu Hajduka skupio je 133 nastupa te je upisao deset pogodaka i 11 asistencije te ga mnogi smatraju jednim od najboljih stranaca u povijesti kluba.

Tuski mediji pisali su ljetos kako je Barry je na meti velikana Bešiktaša i da je navodno pregovarao s njima. Tvrdili su kako je sve dogovorio s upravom Bešiktaša i da će se posao gotovo sigurno realizirati jer klub nije uspio zadržati Atibu Hutchinsona koji je odbio produžiti ugovor pa im sada treba hitna zamjena. No sve je propalo nakon što se ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo