LEGENDA OGORČENA ZBOG COUTINHA: / 'Ovo se pod hitno mora napraviti kako se ovakve stvari ne bi ponavljale'

Image

Ljetni prijelazni rok gotovo u pravilu vuče kontroverze. Ništa drugačije nije niti sada.

31.8.2017.
12:35
VOYO logo

Jedna od najvećih saga ovog ljeta, ona oko transfera Philippea Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu do ponoći bi se trebala završiti.

Ova priča već nekoliko tjedana i ima gorak okus jer Brazilac odbija igrati za Liverpool iza kojeg su tri prvenstvena kola i kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sir Alex Ferguson prokomentirao je ovu situaciju na Uefinom trenerskom forumu te je predložio što bi trebalo napraviti da se u budućnosti spriječe slični scenariji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jak menadžment je ključan u ovim situacijama. Dio trenerskog posla je naučiti igrača odgovornosti. Očito, u nekim slučajevima, toga je sve manje. To je razočaravajuće kao u slučaju Liverpoola. Puno su toga napravili da Coutinho postane igrač kakav je danas. Zbog toga je sve to žalosno, ali morate se nositi s tim. Ovako dug prijelazni rok međutim ne pomaže. Da je završio u srpnju Coutinho bi nastavio igrati i to bi već bila prošlost. Nikada ne bi došlo do ovakve situacije", kazao je Ferguson i nastavio.

"Stoga bi bilo dobro da se prijelazni rok okonča prije početka sezone tako da svi znaju koje igrače imaju na raspolaganju i ne čekaju da vide što će se dogoditi", poručio je legendarni Škot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo