Kup Srbije: Vojvodina opet izbacila Zvezdu

Marakana kobna za crveno bele

4.12.2013.
21:38
VOYO logo

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su večeras u Beogradu, u poslednjoj utakmici četvrtfinala, savladali ekipu domaće Crvene zvezde sa 3:1.

Novosađani su ostvarili veliki uspeh i sačuvali tradiciju dobrih igara na Marakani. Crvena zvezda, naime, nije pobedila Vojvodinu na domaćem terenu još od marta 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večerašnji susret protekao je u nadmoćnijoj igri crveno-belih, ali su ih gosti nadmudrili. Vešto su se branili, a potom hitrim kontranapadima stvarali šanse i pretili golmanu Bajkoviću.

Vojvodina je zreliju igru krunisala već u 11. minutu preko bivšeg napadača domaćih Kaluđerovića, Alivodić je lepim golom petnaestak minuta nakon odmora povisio na 2:0, a kada je nešto kasnije pogodio i Škuletić sve je bilo gotovo. Crvena zvezda se oprostila od takmičenja za kup utešnim golom Mrđe, a Vojvodina je prošla među četiri najbolja potpuno zasluženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večerašnji rivali sastaju se ponovo već za tri dana, kada prvenstvenom utakmicom 15. kola, takođe u Beogradu, zatvaraju jesenju sezonu u Superligi Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo