KULUŠEVSKI POJASNIO PROSLAVU GOLA KOJA JE ZAINTRIGIRALA ŠVEDSKU JAVNOST: / 'Pokazali smo snagu protiv Hrvatske'

Image
Foto: Profimedia

Uoči posljednjeg kola ove dvije momčadi su potpuno izjednačene

15.11.2020.
9:24
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 5. kola skupine 3 Lige nacija u Solni izgubila od Švedske s 1-2 (0-2). Švedska je u prvom poluvremenu povela 2-0 golovima Kuluševskog (36) i Danielsona (45+2), dok je na konačnih 2-1 autogolom smanjio Danielson (81-ag).

“Bila je ovo jako dobra utakmica. Sjajno je pobijediti jer nam je bila potrebna i bilo je lijepo postići pogodak i tako pomoći momčadi. Zadovoljan sam i mojom i igrom momčadi”, rekao je Kuluševski nakon susreta. Novinare je zanimala njegova gestikulacija kod gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moje geste nakon pogodaka označavaju samo broj 44, ništa drugo. Iako su me mnogo puta već pitali o čemu se točno radi”, rekao je i nasmijao se igrač kojem na dresu Juventusa upravo stoji taj broj. Ovaj put je za razliku od nastupa u klubu igrao na drugoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bolje se osjećam kada igram više centralno. Osjećao sam se jako slobodno u ulozi koju sam dobio, ali imao sam puno pomoći”, poručio je.

"Bilo je onih koji su sumnjali, ali mislim da smo pokazali našu snagu i identitet protiv Hrvatske, iako primljeni gol ostavlja gorčinu", rekao je pak EmilForsberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odigrali smo jako, jako dobro. Hrvati su nam jdva stvorili priliku”, kazao je nakon utakmice Abin Ekdal.

Kako je prije mjesec dana Hrvatska upravo sa 2-1 svladala Švedsku, uoči posljednjeg kola ove dvije momčadi su potpuno izjednačene, imaju po tri boda, identičan omjer u međusobnim susretima i razliku pogodaka -6, pa će ostanak u Ligi A ostvariti ona reprezentacija koja ostvari bolji rezultat u utorak. Tada će Hrvatska u Splitu ugostiti Portugal, dok će Švedska gostovati u Saint-Denisu kod Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo