Play ponuda

KRZNAR DOVEO PRVO POJAČANJE: / Bivši igrač Hajduka stigao na Maksimir; 'U stalnom smo kontaktu već četiri, pet godina'

Image

Najveći dio svoje igračke karijere proveo je u rodnom Zadru

26.3.2021.
14:14
Play ponuda

Bivši izbornik hrvatske U-19 reprezentacije FerdoMilin novi je član stručnog stožera Dinamove prve momčadi. Asistirat će glavnom treneru DamiruKrznaru koji ga je pozvao da se priključi maksimirskoj struci, potvrdio je klub.

"Krznar i ja u stalnom smo kontaktu već četiri, pet godina, u svakodnevnoj smo komunikaciji, razmjenjujemo mišljenja, ideje... To je naposljetku i dovelo do ove suradnje. Njegov me poziv jako ugodno iznenadio. Za mene je ovo novi izazov, novi korak u karijeri. Dinamo je institucija, a rezultati sve govore. Nije mala stvar raditi u europskom klubu. Iznimna mi je čast biti ovdje", rekao je Milin. U trenerskoj je karijeri prošao puno različitih faza.

shimmer fallback
shimmer fallback

"U samom sam početku bio asistent u Zadru, zadužen za individualni rad gdje sam godinu i pol dana radio s darovitim igračima. Kasnije sam prihvatio poziv za izbornika U-19 reprezentacije, a iz tadašnjega kadra sad se u Dinamu nalaze Marijan Čabraja, Kristijan Jakić, Luka Ivanušec, Lovro Majer. I moji kolege ovdje, primjerice, znaju što sam još u to vrijeme govorio upravo o Jakićevim kvalitetama. Nakon toga sam preselio u UAE, vodio U-17 momčad i s tom generacijom ostao dvije i pol godine, dakle i u U-19 uzrastu. Zadnjih sam nekoliko mjeseci bio trener u Al Nassru u Dubaiju gdje me pozvao kolega Krunoslav Jurčić. Tamo sam radio s mladom momčadi", dodao je Milin, koji je najveći dio svoje igračke karijere proveo je u rodnom Zadru, a kratko je nastupao i u dresu splitskog Hajduka.

Play ponuda
Play ponuda