TEMPERAMENT JAČI OD RAZUMA / Krstičević se ispričao predsjedniku Hajduka

Image
Foto: PIXSELL

Šef struke splitskog kluba ovog je tjedna nenadano završio u bolnici nakon burnog sastanka s predsjednikom i sportskim direktorom Hajduka.

15.2.2013.
14:50
PIXSELL
VOYO logo

Uoči puta u Koprivnicu gdje će Hajduk protiv Slaven Belupa otvoriti proljetni dio sezone novinarima se na Poljudu obratio trener momčadi MišoKrstičević. Šef struke splitskog kluba ovog je tjedna nenadano završio u bolnici nakon burnog sastanka s predsjednikom i sportskim direktorom Hajduka.

Danas, međutim, nije zabrinut zbog svog zdravstvenog stanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obrijao sam se i odmah dobro izgledam. Bilo je malo prehlade, promuklosti, naboja... No, sad je sve dobro", uvjerava trener Hajduka.

U poljudskim prostorijama vodili su se ovih dana žestoki razgovori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na sastanku Nadzornog odbora smo se dogovorili tko što radi u klubu. Hajduk je iznad svega, nitko se ne smije šaliti s njegovim imenom", upozorava Krstičević.

Ne plaši se gostovanja u Koprivnici bez obzira što tri dana nije bio s momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv svih momčadi smo igrali otvoreno, napadački pa ćemo tako pristupiti i utakmici sa Slaven Belupom", rekao je Mišo i na koncu svom šefu uputio ispriku.

"Htio bih se ispričati predsjedniku Brbiću. Sporni sastanak je bio pun nervoze, a ja sam temperamentna osoba. Nisam se svađao s njima zbog mojih osobnih interesa, već zbog želje da Hajduku bude što bolje", rekao je Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo