Kantrida ponovno gori / Krstanović u 85. iz jedanaesterca donio pobjedu Rijeki

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Na otvaranju nove europske sezone nogometaši Rijeke su na Kantridi pobijedili Ferencvaros 1-0 i približili se plasmanu u treće pretkolo Europske lige.

17.7.2014.
22:23
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Pogodak odluke zabio je IvanKrstanović u 84. minuti iz kaznenog udaraca kojeg je izborio AndrejKramarić. Rijeka je posve zasluženo stigla do pobjede. Dominirala je cijeli susret, prema mađarskim vratima ja uputila 15 udaraca, a imala je i 12 kornera. S druge strane Mađari nisu uputili niti jedan udarac prema Vargićevim vratima.

Rijeka je puno bolje otvorila utakmicu i tijekom prvog poluvremena i već u trećoj minuti je mogla do vodstva, no Krstanović je loše pucao. Deset minuta kasnije Sharbini je odlično proigrao Krstanovića koji je još jednom loše reagirao. U nastavku susreta mađarskim vratima su prijetili i Sharbini, Jajalo, Moises, te Brezovec, no Denes Dibusz je branio sjajno. Rijeka je u prvih 45 minuta uputila deset udaraca prema suparničkom golu, dok Ferencvaros nije imao niti jedan udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je bila bolja i u nastavku. Prvu priliku domaćin je imao u 55. minuti kada je s ruba kaznenog prostora opalio Jugović, no Dibusz je bio spreman. Dvije minute kasnije Brezovec je zaprijetio iz kornera, no mađarski vratar se ponovo snašao. Trenutak odluke dogodio se u 84. minuti kada je Kramarić izborio jedanaesterac, a sigurno ga realizirao Krstanović.

 Uzvratni susret je za sedam dana u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike