sad je slobodan igrač / Krstanović napustio Kantridu: 'Spreman sam za nove izazove'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Krstanović je s Rijekom dogovorio raskid ugovora i postao slobodan igrač, a duže vrijeme nagađa se kako odlazi u drugu njemačku Bundesligu.

3.2.2015.
13:00
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Krstanović u razgovoru s klupskim čelnicima dogovorio je raskid ugovora s Rijekom i tako postao slobodan igrač.

Nije bilo nikakvih repova niti nesuglasica, već su se rastali prijateljski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem svima u Rijeci, proveo sam na Kantridi godinu i pol dana i odlazim s lijepim uspomenama. Hvala klupskom čelništvu, predsjedniku Miškoviću, direktoru Šćulcu, sportskom direktoru, treneru... Sad je vrijeme za novi izazov", rekao je Krstanović.

"Bilo je lijepih i manje lijepih trenutaka, kao i uvijek, to je normalno. Međutim, nakon svega nosim s Kantride pozitivne uspomene, igrali smo dvije godine zaredom Europsku ligu, odigrali nekoliko velikih utakmica. Stekao sam ovdje i nove prijatelje, nedostajat će mi dojučerašnji suigrači, posebno moji Hercegovci Špikić i Zlomislić i naravno Anas Sharbini!" dodao je Krstanović koji još jučer nije znao gdje završava karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već duže vrijeme nagađa se da ide u njemačku drugu Bundesligu, a navodno ga želi Aue, posljednjeplasirana momčad te lige.

"Ne znam još, nije ništa sigurno. Sad kao slobodan igrač nisam limitiran službenim terminima prijelaznog roka, mogu potpisati za koga god i kad god, dakle, još nekoliko dana mogu pričekati. Prošao sam pripreme, spreman sam odmah odgovoriti zahtjevima nove momčadi. Vjerujem da ću brzo naći klub i početi zabijati", kazao je Krstanović koji sada u 33. godini konačno očekuje potpisivanje svog prvog inozemnog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike