OSTALI REPREZENTATIVCI IZGUBILI / Kranjčaru 90 minuta u visokoj pobjedi Spursa

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar odigrao je cijelu utakmicu za Tottenham u visokoj pobjedi 5:0 nad škotskim Heartsom u prvom susretu kvalifikacija za Europsku ligu.

18.8.2011.
22:49
VOYO logo

U susretu posljednjeg kola kvalifikacija za plasman u Europsku ligu Tottenham je na gostovanju u Edinburghu deklasirao Hearts 5:0 i već nakon prve utakmice praktički osigurao prolaz.

Golove za "Spurse" zabili su Van der Vaart (5), Defoe (13), Livermore (28), Bale (63) i Lennon (78). Od trojice hrvatskih igrača u redovima londonskog sastava nastupio je tek Niko Kranjčar i to cijeli susret. Vedran Ćorluka je utakmicu pratio s klupe za pričuve, dok je Luka Modrić zbog lakše ozljede gležnja ostao u Londonu.

Gostujuću pobjedu ostvario je i kijevski Dynamo koji je u Loveču slavio 2:1 protiv Litexa. Golove za ukrajinski sastav zabili su Ninković (7-11m) i Brown (77), a za domaćine Yanev (13). Hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević igrao je cijeli susret za Dynamo.

Sevilla je bez našeg Ivana Rakitića koji još uvijek nije spreman za igru izgubila u Njemačkoj od Hannovera 1:2. Domaćin je poveo golom Schlaudraffa u 6. minuti, a izjednačio je Kanoute u 37. minuti. Pobjedu Hannoveru donio je Schlaudraff svojim drugim golom u 45. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rangers je u Mariboru protiv istoimenog slovenskog prvoligaša također izgubio 1:2. Škoti su poveli golom Juanama u 31. minuti, dok su strijelci za Maribor bili Ibraimi (51) i Velikonja (90). Nikica Jelavić je za Rangers igrao cijeli susret.

Fulham je na Craven Cottageu pobijedio Dnjipro 3:0 golovima Hughesa (38) i Dempseya (43, 49). Nikola Kalinić je za goste igrao cijeli susret, dok Ivan Strinić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crvena zvezda koju vodi hrvatski stručnjak Robert Prosinečki je na Marakani izgubila od Rennesa 1:2. Domaćin je poveo golom Kadua (16-11), no Francuzi su okrenuli rezultat golovima Pitropie (41) i Montana (75).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo