EMOCIONALNO RANJEN / Kranjčar: Tko je Mamić da govori tko može igrati?

Image

Hrvatski reprezentativac osvrnuo se na događanja u HNS-u i na ponašanje Zdravka Mamića. Komentirao je optužbe da mu otac ima problema s alkoholom. U svom intervju nije skrivao koliko je nesretan čitavom situacijom oko reprezentacije.

15.10.2011.
12:53
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar rekao je za Sportske novosti kako čelnicima HNS-a ne dopušta uvrede koje ovih dana blIješte sa svih strana.

Zasmetalo ga je što su hrvatske nogometaše optužili da im je važnije materijalno blagostanje nego nego nacionalni naboj i dobrobit reprezentacije.

"Tu pogotovo mislim na Markovića. Proveo je život u nogometu kao igrač, trener, predsjednik, iskusan je kao malo tko i ne može si dopustiti servirati medijima takve neosnovane ljudske diskvalifikacije! Nije on laik ili razočarani navijač koji će u afektu svašta izreći, pa onda opet navijati jer ga vodi strast i emocija. Uostalom, nema pravo. Jako me to povrijedilo", rekao je razočarani Niko o predsjedniku HNS-a.

Dirnuo ga je istup Zdravka Mamića koji ga je opet prozvao.

"Prije šest godina me boljelo što mi je priredio, ali sam sve stoički istrpio a da ne reagiram i niti jednom riječju nisam uzvraćao njegovim živopisnim objedama. Sada se opet našao prozivati me i potencirati moju formu jer mu odgovara da se oslobodi prostor nekom njegovom igraču. Tko je on da ocjenjuje tko može igrati li ne. U ovoj je zemlji mnoštvo velikih bivših igrača čija je procjena stručna i vrijedna, a ne mogu doći do riječi i prostora od njega. Kad se tako u Hrvatskoj prihvaća stanje odnosa u kojima nisu bitne stručne vrijednosti nego tko više galami, neka bude kako jest, ali mene neka pusti na miru".

Niko se osvrnuo i na optužbe da mu otac ima problema s alkoholom.

"Moj otac nikad nije skrivao, kao što drugi to rade, da je zaigrana i druželjubiva duša, koja voli društvo i prijatelje s kojima je cijeli život. Voli s njima i popiti, ali njegov način života ne utječe na njegove radne navike i obveze. biteljske stvari ne volim tretirati u medijima, ali znate, mogu reći da je moj tata iskren i pošten čovjek, tako se i prema drugima ponaša, a neki bi se mogli preispitati jesu li takvi prema njemu", zaključio je mladi Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo