MUKE PO LUKI / Kranjčar pokazao da je pravi Modrićev prijatelj

Image
Foto: Pixsell

'Luka ne zaslužuje osude zbog svojih ambicija zato jer je klubu dao tri fantastične godine. Dobije li ponudu koju smatra iskorakom u karijeri, i odluči li ga klub prodati, svi bismo ga trebali poduprijeti', objasnio je Niko.

22.8.2011.
15:59
Pixsell
VOYO logo

U razgovoru za London Evening StandardNiko Kranjčar je stao u obranu svog suigrača iz kluba i reprezentacije Luke Modrića, koji je odbio putovati u Manchester na derbi protiv Uniteda ne bi li klupske čelnike natjerao da ga puste u Chelsea.

"Mislim da Modrić, kao i svaki drugi nogometaš, ima pravo na odluku o svom statusu. To je nešto što mora riješiti s klubom. Luka ne zaslužuje osude zbog svojih ambicija. Ne zato jer je klubu dao tri fantastične godine", izjavio je Kranjčar i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se Modrićevim prijateljem, a pravi će prijatelji uvijek poduprijeti svoje prijatelje bez obzira na njihove odluke. Luka je svaku utakmicu u Tottenhamovu dresu odigrao sa svim srcem. Dobije li ponudu koju smatra iskorakom u karijeri, i odluči li ga klub prodati, svi bismo ga trebali poduprijeti. Njegova je odluka, a ne moja ili bilo koga drugog, stoga nije na nama da ga uvjeravamo u ostanak".

Bivši igrač Dinama i Hajduka je navijačima Tottenhama poručio da Modrić, ostane li nakon svega ipak na White Hart Laneu, neće dozirati svoje nastupe igru ili svoje izvedbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrat će uvijek svoj nogomet zato jer ga voli igrati. Jednostavno ga voli previše da ga ne bi igrao ozbiljno, najozbiljnije što može. Budite uvjereni da će igrati sjajno kad god i gdje god da bude igrao", zaključio je Kranjčar junior.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike