KRAMARIĆ ODGOVORIO NA PITANJE O KOJEM BRUJI CIJELA NACIJA: / 'Ispadam sam sebi smiješan'

Image
Foto: or Kralj/PIXSELL

Hrvatska reprezentacija odradila je prvi trening u Rusiji.

11.6.2018.
20:04
or Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Josip Pivarić i Andrej Kramarić stali su pred novinare na prvoj konferenciji za medije u Rusiji. Kako pišu 24 sata prvo je prvo pitanje odnosilo se na utjecaj presude Zdravku Mamiću na Luku Modrića, no glasnogovornik HNS-a odgovorio je da će odgovarati na pitanja samo o Svjetskom prvenstvu.

Image

VATRENI ODRADILI PRVI TRENING U RUSIJI: Stari razbili mlade pred krcatim tribinama

Image

VATRENI ODRADILI PRVI TRENING U RUSIJI: Stari razbili mlade pred krcatim tribinama

"Znamo zbog čega smo tu i jedva čekamo subotu. Nadam se uspješnom otvaranju i da ćemo proći skupinu. Argentina je najteži suparnik, a najvažniji Nigerija zbog otvaranja", rekao je Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prve impresije su odlične i sve je najbolje za sada", dodao je.

"Ako nismo imali protiv Portugala i na Euru, možda ćemo ovdje imati. Nadam se da ćemo prenijeti onu energiju od tada ovdje", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i da Nigerija ima fizičku moć te da je napadački trojac moćan i brz kao i to da treba na to obratiti posebnu pažnju.

Što kaže Kramarić?

"Tu smo sa super generacijom i igračima. Motivacija na visokom nivou. Želja da priđemo skupinu i uz pomoć sreće i ždrijeba da doguramo dokle je god to moguće", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njega je Nigerija najteži protivnik i najvažniji jer je riječ o prvoj utakmici.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S njom si otvaramo ili zatvaramo vrata", smatra.

Rekao je i kako mu je čast igrati s Modrićem, Rakitićem te da Hrvatska ima jedan do najboljih veznih redova u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera je u redu, nevezano za stvari van nogometa koji nisu naša stvar. Osjećam zajedništvo i da svi dišemo kao jedna i pripremamo se z najvažnije", kazao je.

"Modrić? On je jedan od najboljih igrača na svijetu, ne samo u veznom redu nego uopće, htio bi napraviti krunu svoje karijere i jedan veliki rezultat, on nam je velika motivacija i uz njega svaki igrač može napredovati", rekao je i poručio da je vezni red najjača snaga Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je oduševio predstavom protiv Senegala i mnogi smatraju da bi trebao biti u početnoj postavi.

"To me pitanje dosta prati u zadnje dvije godine. Ne znam što reći. Stalno se ponavljam i ispadam sam sebi smiješan. Svi vidite kroz igre u klubu i reprezentaciju da iza mene stoje brojke i rezultati, dajem sve za momčad i sebe, ali nisam ja taj koji odlučuje. Ja svoje pokazujem na terenu, a kako će biti odlučit će izbornik", odgovorio je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I pozicija je teško pitanje. Igrao sam cijelu sezonu sve i svašta u ofenzivnom dijelu, ali polušpica bi rekao, samo ne mogu jer ne bi da nešto krivo ispadne. U Hrvatskoj ima previše trenera", jasan je napadač.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo