PROCVAO NA KANTRIDI /

'Kramarić je dokaz da se pravi igrač ne može uništiti'

Odličnu predstavu bivšeg igrača Dinama Andreja Kramarića, koji je u susjedskom derbiju Rijeke i Istre postigao tri pogotka, komentirali su Joško jeličić i Davor Mladina.

9.12.2013.
10:55
VOYO logo

"Drago mi je se razvija nakon neuspjele epizode u Dinamu. Već u Lokomotivi je naznačio da je rasni golgeter, on to i jest. Ja sam siguran da će on zabijati u kontinuitetu. To je dečko koji je prošao Dinamovu školu, koji ima kvalitetu, a na ovoj utakmicu su pet golova postigli baš igrači iz njegove generacije 1991./1992. I Franjić i Babić su igrali s Kramarićem u juniorima Dinama", rekao je Joško Jeličić.

"Ja imam jednu trenersku teoriju - da se pravi igrač ne može uništiti. Određeni klub ili trener ga mogu usporiti u njegovu razvoju, ali ga uništiti ne mogu u njegovoj karijeri. Tražio je situaciju da igra, bio je nezadovoljan. Pokazao je ovim putem i svim drugim igračima da mladi igrač preko pola godine, maksimalno godinu dana ne bi smio biti bez pravog natjecateljskog ritma.  Ako mu se to desi, on jednostavno mora igrati. Ako je jedan Modrić mogao igrati u Interu drugu ligu, ili u Zrinskom BiH ligu, ništa to njega nije usporilo jer je za dvije godine bio u Tottenhamu. Treba biti uporan i tražiti svoje mjesto pod suncem, momak je primjer kako se to treba raditi", nahvalio je Kramarića gost RTL Lige Davor Mladina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo