KOVAČEV BAYERN OSTVARIO POVIJESNI PODVIG: / Bavarcima se nešto slično nikada prije nije dogodilo: 'Mene zanima samo jedna stvar..'

Image

Njemački prvak vratio se na pobjedničke staze

27.10.2019.
9:41
VOYO logo

Nakon kikseva u prošle dva kola, poraza od Hoffenheima i remija sa Augsburgom, nogometaši Bayerna su uspjeli dobiti novaka u ligi Union Berlin sa 2-1 golovima Pavarda (13) i Lewandowskog (53), ali gosti nisu iskoristili penal. Ivan Perišić bio je u početnoj postavi Bayerna i igrao je do 76. minute, te je skrivio penal, kojeg su gosti u 58. minuti prokockali, jer je udarac SebastianaAnderssona obranio ManuelNeuer.

Kako je Bild objavio Bayern je prvi put u povijesti na svom terenu u jednoj utakmici skrivio dva penala. Nakon utakmice redale su se reakcije na susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo daleko od našeg najboljeg izdanja. Svi su vidjeli da nismo danas dobro odigrali i svi znamo da moramo biti bolji", poručio je Coutinho. NikoKovač stvari je vidio malo drugačije.

Hrvat zadovoljan

"Zadovoljan sam igrom svoje momčadi danas. Na nesreću promašili smo nekoliko velikih prilika, ali znam da možemo biti bolji po tom pitanju. Oni su se jako dobro branili i otežali nam posao. Promašivali smo puno. U nekom trenutku počet ćemo iskorištavati naše prilike i lakše dolaziti do pobjeda. Sada smo tamo gdje želimo biti: na vrhu tablice", poručio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik kluba Uli Honess bio je kratak i nije želio komentirati igru svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino me stanje na tablici zanima", poručio je.

Genijalni Poljak

Lewandowski je ove sezone u domaćem prvenstvu, kupu i Ligi prvaka zabio u svakoj utakmici u kojoj je igrao, u 14 susreta postigao je 19 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek pokušavam dati sve od sebe. Sretan sam zbog golova, ali usredotočen sam na nogomet. O rekordima ću možda više razmišljati kad završi sezona", poručio je Poljak.

Coutinho i Müller

Hasan Salihamidžić progovorio je pak o tome mogu li Coutinho i Müller igrati zajedno. Dvojac je ovu utakmicu startao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Coutinho je u Liverpoolu igrao na lijevoj strani. Može igrati na više pozicija. Naravno da najviše voli igrati u sredini. On i Müller su top igrači", kazao je i osvrnuo se na glasine da će Nijemac otići u siječnju. Navodno su Inter i Manchester United zainteresirani za njega.

"To su samo glasine. Nema govora o tome", jasan je Braco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj o utakmici je govorio i Müller.

"Puno toga je bilo dobro. Skrivili smo dva penala, ali osim toga nismo im puno toga dozvolili. Bili smo sasvim solidni, ali nedostajalo nam je odlučnosti i sreće u završnici. Ostvarili smo cilj i preuzeli vrh. Mislim da radimo dobar posao", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo