KOVAČ SE RASPAO NA PRESICI MONACA: / Pitali ga za Cicu Kranjčara, suze su krenule jedna za drugom; 'Jako sam tužan. Oprostite mi'

Image

U trenerskoj karijeri vodio je brojne klubove, kao i hrvatsku reprezentaciju od 2004. do 2006. godine

2.3.2021.
14:56
VOYO logo

Bivši hrvatski kapetan, a danas trener francuskog Monaca, NikoKovač, dosta je emotivno na konferenciji za novinare doživio pitanje i Zlatku Kranjčaru. Kovač je o njemu govorio uoči utakmice protiv Strasbourga koja je na rasporedu u srijedu.

"Jako sam tužan jer je bio moj trener", počeo je i zaplakao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oprostite. Nije mi lako govoriti o tome jer smo proveli fantastično vrijeme zajedno. Bio je divna osoba. Uvijek je bio sretan. Sigurno sam od njega preuzeo neke trenerske ideje. Dao mi je i kapetanski vrpcu moje reprezentacije. Za mene je jako važna osoba. Svi smo jako tužni zbog njegove smrti", jedva je uspio izgovoriti Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na klupi Vatrenih od 2004. do 2006. godine

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i legendarni nogometaš zagrebačkog Dinama preminuo je u Zagrebu u 65. godini nakon teške bolesti.

Nažalost, napustio nas je još jedan velikan hrvatskog sporta i nogometa. Kranjčar je bio jedan od najboljih nogometaša u povijesti Dinama, bio je prvi kapetan Vatrenih, bivši izbornik hrvatske reprezentacije te igračka i trenerska legenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je član legendarne Dinamove generacije koja je 1982. godine donijela titulu nakon 24 godine. Igrao je i za Rapid, te St. Polten. Bio je i jedan od svega 14 igrača koji nastupili u premijernom nastupu hrvatske reprezentacije protiv SAD-a u listopadu 1990. godine i to kao kapetan.

U trenerskoj karijeri vodio je brojne klubove, kao i hrvatsku reprezentaciju od 2004. do 2006. godine. U 25 nastupa na klupi Vatrenih upisao je 11 pobjeda, osam remija i šest poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše je bio vezan za Dinama u čijem dresu je upisao, računamo li i prijateljske utakmice 556 nastupa i postigao 256 golova, a kao trener je tri puta vodio "Modre".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo