sastanak u splitu / Kovač razočaran: 'Sad nas strani mediji prozivaju da smo Balkanci'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Nije bilo ugodno, ali mi ne odustajemo od gostovanja u Splitu, napravit ćemo otvorene treninge', rekao je Niko Kovač nakon sastanka Hajduka i HNS-a te prokomentirao jučerašnji incident s huliganima

14.4.2015.
14:07
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon sastanka HNS-a i Hajduka, izbornik Niko Kovač se osvrnuo na jučerašnji incident na odmorištu Zir. On je bio glavni 'pregovarač' s napadačima.

"Pokušao sam smiriti situaciju, ali nije bilo jednostavno. Sad nas strani mediji prozivaju da smo Balkanci..." rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo ugodno, ali probao sam im objasniti da mi nismo tu da bi se tukli. Ne znam otkud su bili napadači i pripadnici koje navijačke skupine, ali rekli su nam da se vraćaju s utakmice iz Rovinja, a vi sami zaključite tko je igrao tamo (Hajduk, op.a.). Nije bilo ugodno, ali mi ne odustajemo od gostovanja u Splitu, napravit ćemo otvorene treninge, družit ćemo se s navijačima, nećemo bježati na otok i bit ćemo baš u gradu", rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović istaknuo je kako su se odmah na početku sastanka predstavnici Hajduka ispričali zbog toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To samo pokazuje da nema alternative u razgovorima i dogovorima s Hajdukom. Ne bojim se da će reprezentacija biti loše prihvaćena", istaknuo je Vrbanović.

Dogovoreno je i da će se kvalifikacijske utakmice protiv Italije i Bugarske ipak odigrati u Splitu, a utakmica s Gibraltarom odigrat će se u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo