KOVAČ OTKRIO ISTINU U POTEZU KOJI JE BAYERNU DONIO TROSTRUKU KRUNU: / 'To je bila moja ideja i predložio sam je bratu Robertu i šefu'

Image
Foto: Profimedia

Bivši izbornik dobio je otkaz nakon osvajanja naslova prvaka i Kupa

9.9.2020.
9:16
Profimedia
VOYO logo

Da, dobio sam premiju za osvajanje Lige prvaka. Navijao sam za Bayern u finalu, ne zbog novca nego jer sam još povezan s ljudima iz kluba. Volio bih da sam ja bio tamo, ali Hansi i momci su odradili sjajan posao.

Poručio je to bivši hrvatski izbornik Niko Kovač u razgovoru za Bild. Otkrio je i kako ja Hansi Flick došao na mjesto njegovog pomoćnika. Nagađalo se da ga je doveo bivši predsjednik Uli Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hansi Flick je bio moja ideja. Predložio sam to mom bratu Robertu i Uliju Hoenessu. Uli je imao istu ideju i ubrzo je postignut dogovor. Obojica smo razmišljali o njemu”, kazao je te je odgovorio na usporedne Bayerna pod njim i sadašnjim trenerom.

Image
Foto: Profimedia

firo: 22.07.2019 Football, Football: 1. Bundesliga, season 2019/2020 FC Bayern Munich Munich, Audi Summer Tour USA 2019, training, press conference in Kansas City FCB coach, coach, Niko KovaA, Kovac, FCB co-coach, Hansi Flick, | usage worldwide, Image: 460247025, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

“Od toga ne možemo pobjeći, uvijek će biti usporedbi. Hansi je napravio vrhunski posao. Njegov potpis stoji na načinu na koji je momčad igrala. Nije puno ljudi uspjelo osvojiti trostruku krunu osim možda na Play Stationu. Ne zavidim mu”, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem potvrdio je i da je htio dovesti Kevina Vollanda dok je bio u Bayernu.

“Da, bio je tema. Želio sam ga dovesti kao pričuvu za Roberta Lewandowskog”, rekao je. Na koncu je tog igrača doveo u Monaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo