osvrt bivšeg izbornika / Kovač konačno progovorio: 'Stanje u hrvatskom nogometu je jako loše, no svoj mandat smatram uspješnim'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kovač je otkrio i neke dosad nepoznate činjenice koje su bile aktualne tijekom njegova mandata

7.10.2015.
17:31
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač progovorio je po prvi put nakon što je smijenjen sa klupe reprezentacije.

Mlađi Kovač progovorio je za njemački sportski list Bild, a nakon određenog vremenskog odmaka sada se i dotaknuo stanja u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski je nogomet u vrlo teškoj situaciji. Nitko ne može biti sretan. Nogomet pati, a pati i imidž Hrvatske u svijetu. Bilo bi super kada bi suprotstavljene strane sjele i pronašle rješenje" izjavio je Kovač. 

Upitan za procjenu svog mandata koji je proveo na klupi kao izbornik, Kovač nije previše žalio: "Kad gledam cijelu sliku, bile su to dvije uspješne godine na klupi Hrvatske."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i neke dosad nepoznate činjenice koje su bile aktualne tijekom njegova mandata, te ponešto o svojoj svakodnevici. 

"Ljetos sam imao konkretne ponude iz Bundeslige i Serie A, no nije bilo pravo vrijeme da preuzmem neki klub. Sada gledam puno utakmica, posjetio sam kamp Bayerna i dortmundske Borussije, imao sam priliku raspravljati s Kloppom i Guardiolom. Trudim se ulagati u svoje znanje", završio je Kovač. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo