Ivičina prognoza / Kostelić o utrci na Sljemenu: 'Dečki su u dobroj formi sva četvorica možemo računati na dobre rezultate'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Za Ivicu Kostelića utrka na Sljemenu posebno je emotivna

30.12.2019.
20:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ove godine mogli bismo gledati nekog od hrvatskih predstavnika u TOP 10 poručio je Ivica Kostelić uoči Snježne kraljice. Najbolji hrvatski skijaš svih vremena, svoje dane provodi aktivno, ali kaže kako najviše vremena boravi s djecom. Uz dva sina koji već polako skijaju, Ivica će ovog proljeća obitelj proširiti dvjema djevojčicama.

Iako je prije nekoliko Sloveniji pao i ozlijedio rame Ivica Kostelić ne miruje. S mladim nadama hrvatskog skijanja priprema se za ovogodišnju Snježnu kraljicu. I kaže kako ima velika očekivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečki su u dobroj formi sva četvorica možemo računati na dobre rezultate prošle godine, top 20 nadam se da može i više, a za cure prvih 10", prognoza je Ivice Kostelića.

Za Kostelića je utrka na Sljemenu posebno emotivna. Crveni spust malo tko poznaje bolje od njega pa sada može davati vrijedne savjete mlađim skijašima i napokon, kaže, utrku pratiti u miru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U vrhunskom sportu se radi o stotinkama. Netko od skijaša može biti brži jednu stotinku i to je dovoljno. Moja uloga je opravdana. To mi donosi zadovoljstvo", kaže Ivica Kostelić.

Veseli ga što su čak četvorica hrvatskih skijaša ove godine osvojili bodove u Svjetskom kupu, a ovog vikenda to je uspjelo i Leoni Popović. Sportsku mirovinu, kaže, provodi aktivno. Uz to što trenira i putuje po svijetu, mnogo vremena provodi s djecom, a ovog proljeća obitelj će mu se prošiti dvjema djevojčicama.

"Malo treniram. Provodim vrijeme s djecom i po zimi idem po mjestima na kojima sam se nekad natjecao. Dijelim svoja sjećanja s mladim reprezentativcima", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boljeg mentora teško da su mogli dobiti. Hoće li savjeti dati rezultata, doznat ćemo ovog vikenda na Sljemenu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo