LOŠ NASTUP U VELESLALOMU / Kostelić: Ne znam u čemu griješim

Image
Foto: AP Images

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić, koji je danas u prvoj vožnji veleslaloma na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju imao 30. vrijeme, a i u drugoj je slabo odvozio, izjavio je kako ne zna u čemu griješi ove sezone.

19.2.2014.
9:16
AP Images
VOYO logo

"Imao sam samo jednu grešku prije prvog međuvremena. Kad bih znao što je problem, bilo bi mi lakše", izjavio je nezadovoljni Ivica Kostelić za državnu televiziju.

Na pitanje ima li dojam da je spor, Kostelić je odgovorio: "Nemam nikakav dojam, ali kada dođem na cilj vidim da imam sporo vrijeme i to je tako cijele sezone. Ne znam što mi se događa", kazao je Ivica koji je u Sočiju već osvojio srebrnu medalju u superkombinaciji, a to je bila njegova četvrta srebrna medalja na zimskim olimpijskim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stazi Rosa Hutor je Ivica već u prvoj vožnji olimpijskog veleslaloma 'napravio' veliki zaostatak od 2.79 sekunde za vodećim Amerikancem Tedom Ligetyjem i plasirao se na 30. mjestu. Utrku je završio kao 27. s 4.39 sekunde slabijim vremenom od pobjednika.

Od ostalih hrvatski predstavnika Filip Zubčić nije završio prvu vožnju, dok je Sebastijan Brigović završio na 34. mjestu s gotovo 7 sekundi zaostatka za najbržim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljivo najbolju prvu vožnju Amerikanac Ted Ligety pretvorio je u zlatnu medalju. Srebro i broncu osvojila su dva Francuza, drugoplasirani Steve Missillier te trećeplasirani Alexis Pintarault.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo