Dočekali ga navijači / Kostelić: Kolege su me jako povrijedile, prešli su granicu pristojnosti

Uz Kostelića, u Zagreb je u nedjelju sletjela i slovenska heroina Tina Maze, a uz sve to, nije se mogla izbjeći priča o reakcijama na stazu koju je Gips postavio.

24.2.2014.
9:17
VOYO logo

Osvajač srebrnog odličja u superkombinaciji na netom završenim Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, Ivica Kostelić u nedjelju je navečer, nešto nakon 21 sat, stigao u Zagreb, a u zračnoj luci dočekalo ga je stotinjak navijača.

Među onima koji su stigli na Pleso, iz protokolarnih razloga ističu se predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Petar Skansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić je na ZOI u Sočiju osvojio svoju četvrtu olimpijsku medalju, a sve četiri su srebrne. Tri puta je osvajao srebro u kombinaciji (Torino 2006, Vancouver 2010, Soči 2014), a jednom u slalomu (Vancouver 2010).

"Ponosni smo na Ivicu, Janicu i njihovog oca. Želimo da ono što se dogodilo od Salt Lake Cityja do danas, ostane trajna vrijednost", rekao je u Mateša u pozdravnom govoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Uz Kostelića, u Zagreb je u nedjelju sletjela i slovenska heroina Tina Maze koja je u Sočiju osvojila dva zlata, u spustu i veleslalomu, a to su bile ujedno i prve dvije slovenske zlatne medalje sa ZOI u povijesti.

"Nadam se da se Slovenci neće ljutiti što smo joj organizirali usputnu feštu. Znamo se već 20 godina", našalio se Ante Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se mogla izbjeći priča o reakcijama na stazu koju je Gips postavio.

Srebrni Hirscher je rekao 'kapa dolje, Herr Kostelić', a Šveđani i Francuzi za svoje uvrede nisu poslali isprike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je zbog komentara koji su prešli granicu pristojnosti, jako su me povrijedili (Myhrer je Antu nazvao idiotom, nap. a.). Kao privatne osobe možemo misliti što god hoćemo, ali u javnosti moramo paziti što pričamo. Ne, nitko nam se nije ispričao", rekao je razočarani Ivica.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo