Nacionalno prvenstvo / Kostelić i Novoselić prvaci u slalomu

Image
Foto: AP Images

Zrnčić-Dim je završio na četvrtom mjestu, a doprvak Hrvatske, Matej Vidović, je petim mjestom osvojio broncu.

19.3.2014.
16:57
AP Images
VOYO logo

Ivica Kostelić i Sofija Novoselić osvojili su naslove prvaka Hrvatske u slalomu na nacionalnom prvenstvu koje se već tradicionalno održava u austrijskom Innerkremsu.

Kostelić je u slalomu, koji je ujedno bio i FIS natjecanje otvorenog tipa, slavio u ukupnom vremenu od 1:52.76 minuta ispred Britanca Rydinga i Slovenca Skubea. Natko Zrnčić-Dim je utrku završio na četvrtom mjestu sa zaostatkom od 1.65 sekundi za Kostelićem, te je doprvak Hrvatske, a Matej Vidović je petim mjestom (+1.82) osvojio broncu. Filip Zubčić je osvojio šesto mjesto s zaostatkom od 2.22 sekundi, Elias Kolega je bio 14., Luka Krsmanović 17.,a Luka Gobec je osvojio 24.poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod skijašica je Sofija Novoselić odličnom vožnjom postala pobjednica FIS otvorenog prvenstva Hrvatske s vremenom od 2:01.76 minuta, dok su drugo mjesto podijelile Iva Mišak i Nevena Ignjatović iz Srbije s zaostatkom od 24 stotinke za pobjednicom. Saša Tršinski utrku je završila na 10. mjestu s zaostatkom od 2.01 sekundi, te joj je pripala bronca, dok preostale hrvatske skijašice Edita Prsendić, Leona Popović i Andrea Komšić nisu uspjele završiti drugu vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo