ZUBAC BEZ PROMAŠAJA: / Pogledajte spektakularnu akciju jedne od najgorih momčadi lige; Ovo je čisto savršenstvo

Image
Foto: Screenshot

Prethodni najgori poraz Clevelanda bio je onaj od Chicaga od 39 poena razlike 2012. godine

10.2.2020.
9:44
Screenshot
VOYO logo

Los Angeles Clippersi hrvatskog centra Ivice Zupca uvjerljivom su pobjedom 133:92 u Clevelandu u noći s nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu, iskupili za uvjerljiv poraz u Minneapolisu večer prije. Zubac je za pobjednike postigao osam koševa bez promašaja te dodao po četiri skoka i asistencije. Imao je i ovo zakucavanje u trećoj četvrtini...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
'BOGDANOVIĆA ZA OSCARA!' /

Jeste li primijetili ovo? Nitko to nije vidio, a sad o tome bruji cijela Amerika

Image
'BOGDANOVIĆA ZA OSCARA!' /

Jeste li primijetili ovo? Nitko to nije vidio, a sad o tome bruji cijela Amerika

Andre Drummond debitirao za Cavse i doživio povijesni klupski poraz

Andre Drummond, nakon godina u dresu Detriot Pistonsa, imao je debi u novom klubu Cleveland Cavaliersima. Međutim, njegov debi bio je iz noćne more jer su Cavsi poraženi sa čak 41 košem razlike. No, pamtit će se njegovo moćno zakucavanje u prvoj četvrtini, koje i sami možete vidjeti u priloženom videu gore...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Večeras je bilo prilično ružno, ali nakon najgoreg svog izdanja stvar može ići samo gore'', objasnio je Drummondov debi Kevin Love.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drummond je u prvoj utakmici postigao 19 poena, imao 14 skokova i pogodio čak dvije trice u 29. minuta igre. No, Drummondove brojke nisu bile ni približno dovoljne, iako su Clippersi igrali bez svoje prve zvijezde Kawhi Leonarda i takvi su Cavsima izrežirali povijesni poraz. Prethodni najgori poraz Clevelanda bio je onaj od Chicaga od 39 poena razlike 2012. godine, pišu američki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveće vodstvo Los Angeles Clippersa bilo je 45 poena

Lou Williams je postigao 25 ​​poena, Paul George je imao 22, a Marcus Morris dodao 10 u svojoj prvoj utakmici s Clippersima. Najveće vodstvo Los Angelesa bilo je 45 poena u četvrtoj četvrtini nakon što je trener Doc Rivers startere izveo na klupu. Drummond je naglasio kako svi trebaju biti strpljivi, bez obzira na 12. uzastopni poraz u Clevelandu,a svom terenu. Cavaliersi su izgubili 13 od 14., gledajući sve utakmice, i na strani, i kod kuće...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne gledamo tablicu. Rekao sam to kad sam prvi put došao ovdje u svlačionicu. Nije me briga za ono što piše na tablici. Nije me briga za poredak u NBA ligi. Baš me briga za sve to, jesmo li postali bolji danas? Moj je cilj gurati ove momke i držati ih pozitivnim, nastaviti naporno raditi i ne odustajati od ove sezone", objasnio je Andre Drummond.

Leonard nije igrao, Morris započeo na njegovom mjestu

Clippersi nisu htjeli forsirati Leonarda, koji je ovaj dvoboj propustio zbog ozljede lijevog koljena. Morris, košarkaš doveden iz New Yorka u zimskom tradeu, započeo je na Leonardovom mjestu i odigrao 22 minute. Clippersi su očito bili ljuti nakon sramotnog poraza 142:115 u Minnesoti u subotu. Los Angeles je pucao 70% u prvoj četvrtini iz igre, ostvarivši učinak 14 od 20 što se tiče šuta iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje takve noći iz bilo kojeg razloga, to je savršena oluja", rekao je Rivers...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sinoć protiv Minnesote je bila jedna od takvih. Samo kreni dalje i to je to", dodao je. Inače, Morris je grubo zaustavio u jednom napadu Drummonda i srušio se na pod, dok je centar Clevelanda pokušao postići poen u trećoj četvrtini. Prekršaj je nakon dodatnog pregleda nadograđena na grub prekršaj. Morrisova posljednja utakmica s Knicksima bila je u Cleveland 3. veljače. U pobjedi nakon produžetka New Yorka postigao je 26 poena...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to super, čovječe ", rekao je Morris o svom debiju...

Drummond zamijenio Tristana Thompsona

''Momci su mi utakmicu itekako ​​olakšali. Prije utakmice pitao sam ih gdje da tražim loptu, a oni su mi rekli gdje god hoću", istaknuo je Morris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drummond je zamijenio Tristana Thompsona, koji je započeo 48 utakmica u petorci Cavsa. Thompson je ušao s klupe i zabio sedam poena u 19 minuta. Love je u 26 minuta imao 10 poena. Što se sve događalo u utakmici Clevelanda i Clippersa možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland bolji od Miamija

Portland je pred svojim navijačima svladao Miami sa 115:109, a Mario Hezonja je u pet minuta u igri ostao bez ubačaja za Blazerse te imao jednu asistenciju. Andre Iguodala imao je debi za momčad Heata, ali je ostao kratkih rukava u svojoj prvoj šansi za pobjedu s Miami Heatom, javlja Yahoo NBA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sljedeću će imati u utakmici protiv svoje bivše momčadi. U ovom je dvoboju Iguodala zabio dva poena, što su mu bili prvi poeni u prvoj utakmici još od NBA finala. Nevjerojatna zvijezda Blazersa Damian Lillard dodala je u pobjedi 33 poena uz 8 asistencija, Gary Trent Jr zabio je 22 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iguodala debitirao u dresu Heata

"Osjećao sam se dobro večeras. Bilo je jako dobro nastupiti nakon toliko vremena. Nisam niti igrao neke manje utakmice, ma ništa od finala", kazao je Andre Iguodala koji će u sljedećoj na megdan "svojim" Golden State Warriorsima, s kojima je osvojio tri NBA prstena i bio MVP finala 2015. godine...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrao sam mnoštvo utakmica tijekom karijere, tako da sam izbaždaren na emocije, nemam ih više. Za ovu momčad najbitnije je da pobjedimo u tom dvoboju", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se sve događalo u ovoj utakmici pogledajte - OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati NBA utakmica odigranih 9. veljače:

Houston – Utah 113:114 (Bojan Bogdanović 32:16 min, 8 k, šut 2/7, 2 s, 4 a) Cleveland – LA Clippers 92:133 (Ivica Zubac 16:50 min, 8 k, šut 4/4, 4 s, 4 a, 1 ol, 2 bl) Portland – Miami 115:109 (Mario Hezonja 5:04 min, 0 k, šut 0/2, 1 a) Oklahoma City – Boston 111:112 Atlanta – New York 140:135 (2 produžetka) Philadelphia – Chicago 118:111 Washington – Memphis 99:106

Tekst se nastavlja ispod oglasa


TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo