ŽIŽIĆ SE PRIVIKAVA NA NBA OKRUŽENJE: / Pogledajte kako hrvatski centar zakucava Spursima

Image
Foto: Screenshot

Pripreme novaka, onih koji se bore za ugovor i igrača iz drugog plana u rosterima NBA klubova u tijeku su, a Ljetna liga ponudila je u noći na četvrtak dvije utakmice.

6.7.2017.
8:05
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski centar Ante Žižić sprema se za debitantski nastup u dresu Boston Celticsa, a djelić onog što slavni klub od njega može očekivati pokazao je protiv San Antonio Spursa kojima je za 23 minute ubacio šest poena (tri zakucavanja) i pod obručima uhvatio šest lopti. Promašio je dvije lopte iz igre (3-5), a sve ukrasio osvojenom loptom i blokadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan je bio treći izbor ovogodišnjeg drafta Jayson Tatum s 23 poena i deset skokova, no nedovoljno dobar da spriječi poraz Bostona. San Antonio je slavio 81-70 predvođen Brynom Forbesom (31 poen), prošlogodišnjim malo korištenim novakom.

U drugoj utakmici igrači Utah Jazza slavili su protiv Philadelphia 76ersa 100-94. Dante Exum je ubacio 26 uz deset asistencija za pobjedničku momčad, dok je u redovima poražene napadački odličan bio prvi izbor drafta Markelle Fultz. Za samo 26 minuta postigao je 23 koša uz po pet skokova i asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo