NAKON PORAZA U DERBIJU / Beograd se trese: Obradović dao naslutiti odlazak iz Partizana?

Image
Foto: Profimedia

Nakon poraza u derbiju kojim su izgubili i trofej, proslavljeni trener imao je štošta za reći na konferenciji za novinare

18.2.2024.
10:01
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Partizana poraženi su u finalu Kupa Radivoja Koraća od najvećeg rivala Crvene zvezde (79-85). Nakon utakmice posebno je razočaran bio trener Partizana, Željko Obradović.

Image
PRESKOČIO JE SHAQA /

Obranio je naslov za najbolje zakucavanje, a uopće ne igra u NBA ligi

Image
PRESKOČIO JE SHAQA /

Obranio je naslov za najbolje zakucavanje, a uopće ne igra u NBA ligi

"Žao mi je ljudi koji su došli navijati za nas, a pristojnost mi nalaže da čestitam Crvenoj zvezdi na trijumfu. Imali smo šanse, bili smo brzopleti u završnici, emocije su nas nosile i nismo imali kontrolu. Kada je takva situacija, onda morate imati veću odgovornosti", rekao je Obradović, a onda prokomentirao i suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo što nas čeka. Ova tri momka koji su večeras sudili nisu dorasli ovakvoj utakmici. Atmosfera je također bila dobra, naravno bilo je peckanja i dobro će biti ako na tome ostane."

Uslijedila je izjava koja je zabrinula navijače Partizana, kao da je Obradović dao naslutiti da uskoro napušta klub:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam došao krenula je priča da je ovo državni projekt. Ja apeliram na ljude iz mog kluba da izađu sa podacima i kažu javnosti kako sam ja to državni projekt. To je apsolutna laž. Kao trener sam osvojio dosta trofeja, a najponosniji sam na onaj prošlogodišnji, znam gdje radim", istaknuo je Obradović, zatim nastavio na istu temu:

"Jedino obećanje koje sam dao je da ću od Partizana napraviti klub koji će redovito igrati Euroligu. Treći put zaredom ovdje nismo uspjeli osvojiti trofej. Ozbiljno ću razmisliti kako ćemo dalje, neki moji limiti su prošli, svjestan sam svoje odgovornosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzeo odgovornost na sebe

"Kada ekipa reagira u najvažnijim trenucima utakmice onako kako reagira, pričam o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide treneru koji ih vodi, a ja u tome očigledno ne uspijevam i to se pokazalo na većem broju utakmica u posljednje vrijeme."

Ove izjave Obradovića su sigurno zabrinule Partizan i njegove navijače. Uskoro ih očekuje završnica regularnog dijela Eurolige i borba za play-off, a što će se događati u sljedećih nekoliko dana ostaje za vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo