ZAMALO KATASTROFALNA NOĆ ZA DARIJA ŠARIĆA: / Pogledajte kakav je kaos Hrvat napravio u zadnjim sekundama, navijači ga razapinju

Image

Šarić je kaos izazvao na samom kraju utakmice kada je promašio čak tri slobodna bacanja

14.5.2021.
8:30
VOYO logo

Hrvatski košarkaš Dario Šarić konačno je dobio nešto veću minuažu, a čak je startao i u početnoj petorci, ali nažalost nije ju baš dobro iskoristio i zamalo je koštao svoju momčad pobjede. Phoenix je na kraju vrlo tijesno slavio sa 118:117 protiv Portlanda, a Šarić je zamalo bio tragičar.

Hrvat je skupio u 31 minutu 12 poena uz vrlo slab šut 4/12, trice 1/4 i slobodna bacanja 3/6, a tome je pridodao i pet skokova, jednu ukradenu loptu, jednu asistenciju i dvije izgubljene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Šarić je kaos izazvao na samom kraju utakmice kada je promašio čak tri slobodna bacanja, koja su mogla prelomiti utakmicu u korist protivnika. Minutu prije kraja promašio je prvo bacanje i pogodio drugo te je smanjio zaostatak na 115:114. Onda se Phoenix obranio i Šarić je dobio šansu da preko slobodnih bacanja donese preokret. Promašio je oba.

Šarićevo bacanje pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sreća za njegovu momčad da je otprilike istog šuterskog raspoloženja bio i Robert Covington koji je također promašio oba slobodna bacanja i to pet sekundi prije kraja, a Devin Booker je 2.4 sekunde prije kraja bio dovoljno smiren da ubaci oba slobodna bacanja i donese Phoenixu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Monty Williams nije bio previše ljut na Šarića i rekao mu je da iz zaboravi i odmah krene u sljedeću akciju, a nakon utakmice kazao je da je Šarić odradio sjajan posao u obrani protiv fizički jačeg Jusufa Nurkića. Međutim navijači nisu bili tako blagonakloni prema Šariću, štoviše, na Twitteru su ga razapeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da je standardno dobar bio Ivica Zubac koji je za svoje Clipperse odigrao 35 minuta, postigao je osam poena uz šut 3/4 i bacanja 2/2, a dodao je tome 11 skokova, jednu asistenciju, dva bloka i tri izgubljene lopte. Njegova momčad je slavila sa 113:90 protiv Hornetsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo