ZAKUCAVANJE I AKCIJA ZUBCA O KOJIMA ĆE SE PRIČATI DANIMA: / Hrvat oduševio Amerikance potezima u velikoj pobjedi

Image

Treba svakako naglasiti kako je ovo bio treći uzastopni nastup Zubca u početnoj petorci Clippersa

21.3.2021.
8:46
VOYO logo

Los Angeles Clippersi Ivice Zubca sinoć su na svom parketu sa 125 - 98 svladali Charlotte Hornetse, a hrvatski košarkaš je u 25 minuta na terenu zabio deset koševa (šut iz igre 3/4) te ugrabio pet skokova uz tri asistencije i jedan blok.

Najbolji pojedinac Clippersa bio je Paul George koji je utakmicu završio s 21 poenom, od čega je 18 zabio u prvom poluvremenu, podijelivši pritom deset asistencija. Kawhi Leonard je dodao 17 koševa, a Terance Mann 16 za tek treću pobjedu Los Angelesa u zadnjih osam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba svakako naglasiti kako je ovo bio treći uzastopni nastup Zubca u početnoj petorci Clippersa, a Hrvat sve više oduševljava publiku, navijače pa čak i stručnjake. Eto, baš je u ovoj posljednjoj utakmici pokazao svima koliko je efikasan i svestran igrač. U jednoj je akciji odigrao sjajno obranu, spriječio tricu, zatim je prvi otrčao u napad, odigrao "pick 'n' roll" i na koncu dovršio akciju fantastičnim zakucavanje.

Akciju možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ostali rezultati

Atlanta Hawks su upisali svoju osmu pobjedu u nizu nadigravši u gostima sa 99-94 Los Angeles Lakerse koji su ostali bez LeBrona Jamesa. James je ozlijedio desni gležanj na početku druge četvrtine.

Najučinkovitiji igrač Atlante bio je Jhn Collins, on je utakmicu završio sa 27 koševa i 16 skokova, dok je Lakerse predvodio Trae Young sa 14 pogodaka i 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucks su kod kuće sa 120 - 113 bili bolji od San Antonio Spursa, a Giannis Antetokounmpo je za pobjedničku momčad ubacio 26 koševa, predvodeći još šest igrača s dvoznamenkastim učinkom. Antetokounmpo je podijelio i 15 asistencija i ugrabio osam skokova.

Khris Middleton je dodao 23 koša za Buckse, a Jrue Holiday 21. Kod Spursa najbolji je bio Lonnie Walker IV sa 31 košem, DeMar DeRozan je dodao 22 koša uz 13 asistencija, a Luka Šamanić nije igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia 76ers su sa 129 - 105 nadigrali gostujuće Sacramento Kingse, a do pobjede ih je vodio Tobias Harris koji je zabio 29 koševa uz 11 skokova i osam asistencija. Shake Milton je ubacio 28 koševa, a Danny Green 18 za Sixerse koji su igrali bez ozlijeđenih Joela Embiida i Setha Currya. Buddy Hield je predvodio Kingse sa 25 poena od čega je sedam trica.

Memphis Grizzlies su sa 111 - 103 svaldali Golden State Warriorse, a Jonas Valanciunas je upisao double-double sa 19 koševa i 15 skokova. Jordan Poole je bio najbolji Warrior sa 26 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo