Nagrada od milijardu dolara: Problem je što ju je 'nemoguće' osvojiti

Amerika je uvijek bila zemlja velikih mogućnosti. A jedna se takva nudi u ožujku. Treba vam 'samo' košarkaško znanje i obilje sreće.

22.1.2014.
15:58
VOYO logo

U ožujku će se, dakle, u sveučilišnoj NCAA ligi odigrati 63 utakmice. Amerikanci to nazivaju March Madness (ožujsko ludilo), a za sve ljubitelje košarke, kao i obožavatelje igara na sreću, to će ludilo ove godine biti još veće. Zašto? Zato što se kreditna tvrtka Quicken Loans iz Detroita udružila s poznatim tajkunom Warrenom Buffettom i zajedničkim snagama nude nagradu od milijardu dolara onome tko pogodi pobjednike sve 63 utakmice!

'Loša' vijest za eventualnog pobjednika je da neće dobiti cijelu milijardu odjednom, nego će sljedećih 40 godina dobivati po 25 milijuna dolara. A ako mu je draže, može se odreći polovice nagrade i odmah će na račun primiti 500 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste pomislili da su Quicken Loans i Buffett ušli u veliki rizik, moramo vas razuvjeriti. Američka televizijska kuća ESPN već 16 godina ima natjecanje u pogađanju rezultata 'ožujskog ludila' i nikada nitko od 30 milijuna natjecatelja nije uspio pogoditi sve ishode. Istu su priču potvrdili i iz CBS Sportsa koji također vodi slično natjecanje.

//www.youtube.com/embed/aH6ePqVtCxk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekako nam se stoga čini da novog milijardera nećemo dobiti. Profitirat će samo Quicken Loans koji si je priskrbio dobru reklamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo