WESTBROOK ŽELIO IZAZVATI TUČNJAVU, SAD ĆE BITI KAŽNJEN: / Frustracija zvijezde OKC-a u očaj baca njegovu momčad

Image
Foto: AFP

Elfried Payton je u društvu kojeg čine Michael Jordan, Magic Johnson, James Harden i Russell Westbrook

17.3.2019.
8:23
AFP
VOYO logo

Nemoćna je bila momčad Oklahoma City Thundera u srazu protiv aktualnih prvaka NBA lige, momčadi Golden State Warriorsa u jednom od osam utakmica koliko ih je odigrano u noći na nedjelju u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Nemoć je iznjedrila i frustraciju prve zvijezde momčadi Russella Westbrooka koji je tijekom druge četvrtine ogleda ojađen time što nije sviran prekršaj u njegovu korist fizički nasrnuo na Klaya Thompsona. Zaradio je pritom šesnaestu tehničku grešku sezone, time i automatsku suspenziju za sljedeću utakmicu. I tu počinju problemi za Thunder koji nakon 88-110 poraza drži petu poziciju ljestvice među momčadima koje se natječu u Zapadnoj konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će gusto

Doigravanje im neće pobjeći, ali mogla bi dobra pozicija u njemu. Naime, trećeplasirani Houston Rocketsi imaju samo pobjedu više, a osmopozicionirani Los Angeles Clippersi dvije manje i to sve nudi dramu do kraja. Bez Westbrooka koji ove sezone igra na prosjecima od 22,9 poena, 10,5 skokova i 11,1 asistencijom po susretu stvari za momčad postaju puno teže...

Payton kao Jordan i Magic

Dodajmo da su Phoenix Sunsi u produžetku utakmice sa 138-136 svladali New Orleans Pelicanse pri čemu je pomogao i hrvatski košarkaš Dragan Bender sa učinkom od 13 poena i pet skokova. Devin Booker je stavio 40, uz trinaest asistencija za pobjednike, Kelly Oubre Jr. dodao 32, no priča dana stiže iz poražene momčadi. Elfried Payton je utakmicu završio sa po 16 poena i asistencija te 13 skokova i ušao u povijest lige kao tek peti igrač koji je u četiri uzastopne utakmice upisivao triple-double učinke. Ostatak odabranog društva čine Michael Jordan, Magic Johnson, James Harden i Russell Westbrook.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović nije uspio

Poraze su upisali Bojan Bogdanović (16 poena i šest skokova) koji je promašio tricu za pobjedu Indiana Pacersa protiv Denver Nuggetsa, te Ante Žižić čiji su Cleveland Cavaliersi nadigrani kod Dallas Mavericksa. Hrvatski centar ubacio je 11 koševa i uhvatio pet lopti.

NBA liga, rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celtics - Atlanta Hawks 129-120 New Orleans Pelicans - Phoenix Suns 136-138 (produžetak) Washington Wizards - Memphis Grizzlies 135-128 Dallas Mavericks - Cleveland Cavaliers 121-116 Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors 88-110 San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers 108-103 Denver Nuggets - Indiana Pacers 102-100 Utah Jazz - Brooklyn Nets 114-98

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo