WESTBROOK PRODULJIO SA THUNDERIMA, SRUŠEN REKORD: / Svestrani vođa OKC-a sad je vlasnik najvećeg ugovora u povijesti NBA lige

Image

U Oklahoma Cityju više ne caruje neizvjesnost.

29.9.2017.
22:37
VOYO logo

Prošlosezonski najkorisniji igrač NBA lige potpisao je petogodišnje produljenje ugovora vrijedno 205 milijuna američkih dolara, a uzme li se u obzir i činjenica da bi sada trebao odraditi još šest godina za Thundere i pritom zaraditi ukupno 233 milijuna do isteka sezone 2022/23, stiže se do podatka kako je u pitanju najbogatiji ugovor u povijesti najjače košarkaške lige svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povijesna sezona u kojoj je bilježio triple-double prosjek (31,6 poena, 10,7 skokova i 10,4 asistencije po utakmici) Russellu je donijela ogromnu sumu na bankovnom računu, ali i pojačanja u momčadi koja želi prsten prvaka zbog čega je i osnažena dolascima Paula Georgea i Carmela Anthonyja.

Šesterostruki All-Star igrač i dvostruki MVP tih revijalnih utakmica u prošloj je sezoni ubilježio rekordna 42 trostruko-dvoznamenkasta učinka, među kojima je i niz od sedam uzastopnih utakmica s takvim brojkama ostvaren u dva navrata. Nositelj olimpijskog zlata odigrao je zasad 668 utakmica za Oklahoma City Thundere, od čega 651 u početnoj petorci. Prosjeci karijere iznose mu 22,7 poena, 7,9 asistencija, 6,2 skoka i 1,73 osvojene lopte u 34,1 minuti po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo