VIDEO: / Bahata zvijezda Rockyju i navijačima 'ukrala' besplatan obrok

Razigravač Oklahoma Cityja Russell Westbrook nije posebno omiljena figura u NBA ligi zbog svoga često bahatog ponašanja na terenu. U nedjelju je stekao i nove neprijatelje.

21.1.2013.
16:45
VOYO logo

Westbrook je, naime, iz nepoznatog razloga tijekom gostovanja kod Denvera ušao u sukob s maskotom domaćih košarkaša, lavom Rockyjem. Uobičajeno je u Pepsi Centeru da Rocky tijekom minuta odmora leđima okrenut košu pokušava zabiti s centra. Ukoliko uspije, lokalni lanac restorana s tacosima poklanja svim navijačima mali obrok. Pokušao je tako Rocky i u nedjelju u završnici utakmice, pri vodstvu domaćih s devet koševa razlike, postići koš. Bacio je loptu koja je krenula prema obruču, a onda se odnekud ukazao zločesti Westbrook i blokirao šut. Bi li lopta prošla kroz obruč ili ne, nikad nećemo saznati, ali navijačima Westbrookova ekshibicija nije dobro sjela, što zbog možda propuštenog besplatnog obroka, što zbog ismijavanja maskote.

Westbrook je tako do kraja utakmice bio izložen zvižducima, a Oklahoma City je na koncu izgubio u produžetku sa 121:118.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo