WARRIORSI I DALJE BEZ PORAZA: / Pogledajte kako je Durant blokirao, a Curry driblao fenomenalnog LeBrona

Image
Foto: GIF/Youtube

Golden State Warriorsi svladali su Cleveland Cavalierse sa 132:113 i rekordnom 14. uzastopnom pobjedom u ovogodišnjem NBA doigravanju poveli sa 2-0 u velikom finalu.

5.6.2017.
8:36
GIF/Youtube
VOYO logo

Cleveland se u drugoj utakmici dobro držao u prvom poluvremenu te na polovici utakmice zaostajao samo tri koša (67-64). No, u nastavku se obrana Cavaliersa polako raspadala, a kad su Kevin Durant,Stephen Curry i Klay Thompson tricama počeli zasipati koš gostujuće momčadi za prvake povratka više nije bilo. Prednost Golden Statea narasla je sredinom posljednje četvrtine do najvećih 22 razlike.

Durant 33 poena i 13 skokova

Ponovno je nezadrživ bio Kevin Durant koji je postigao 33 koša uz 13 skokova, šest asistencija i čak pet blokada. Njegovu obrambenu moć osjetio je i LeBron James...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do svog prvog 'triple-double' učinka u doigravanju stigao je Stephen Curry sa 32 koša, 10 skokova i 11 asistencija. A ovdje gledamo akciju u kojoj je "izvozao" LeBrona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klay Thompson odigrao je puno bolje nego u prvoj utakmici i postigao 22 koša uz sedam skokova. Warriorsima se za ovu utakmicu vratio prvi trener Steve Kerr kojeg nije bilo još od drugog kruga doigravanja zbog velikih problema s kralježnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi put dva igrača suparničke momčadi imala "triple-double"

'Triple-double' LeBrona Jamesa sa 29 koševa, 11 skokova i 14 asistencija nije pomogao Cavsima. Pratio ga je samo Kevin Love sa 27 koševa i sedam skokova, dok je Kyrie Irving za 19 poena uputio 23 šuta (8/23).

Po prvi put u povijesti finala se dogodilo da su dva igrača suparničkih momčadi imala "triple double", što su napravili Curry i James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finalna serija se za sljedeće dvije utakmice seli u Cleveland, a prvi dvoboj u Quicken Loans Areni na rasporedu je u noći sa srijede na četvrtak (3 sata iza ponoći).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat NBA finala, 4.6.

Golden State - Cleveland 132-113 (Golden State u seriji vodi sa 2-0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo