VRIJEME JE ZA KRAJ: / Velika NBA zvijezda objavila prekid karijere

Image

Zvijezda NBA ekipe Minnesota Timberwolves Kevin Garnett objavio je da nakon 21 godine provedene u najjačoj ligi svijeta završava karijeru.

24.9.2016.
10:56
VOYO logo

Garnett (40) je preko svog profila na jednoj društvenoj mreži obznanio da završava karijeru iako je imao dogovor s Wolvesima za još jednu sezonu, u kojoj je trebao dobiti osam milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna karijera svestranog igrača

Garnett spada u jedne od najvećih zvijezda lige, a u svojoj karijeri igrao je za Boston s kojim je osvojio i naslov prvaka 2008. godine i kratko za Brooklyn Netse našeg Bojana Bogdanovića. Ovaj svestrani košarkaš u karijeri je zaradio preko 330 milijuna dolara, najviše od svih u NBA-u.

U NBA došao je izravno iz srednje škole i idućih deseteljeća bio jedan od simbola najjače svjetske košarkaške lige, pa je razumljivo da su najveće NBA zvijezde s tugom i poštovanjem reagirali na vijest o umirovljenju velikog rivala i prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na NBA parket kročio davne 1995. godine

Garnett je prvu NBA utakmicu odigrao davne 1995. godine, u karijeri je imao 26.071 koševa po čemu je 17. strijelac svih vremena, ima 14.662 skoka (deveti u NBA-), dok je čak 15 puta biran u all star momčad, a 2004. godine je bio najbolji igrač lige.

Oprašta se kao najbolji igrač Timberwolvesa u povijesti jer je za klub iz Minneapolisa igrao čak 13 i pol godina. Godine 2007. otišao je u Boston Celticse i godinu kasnije josvojio prsten prvaka i naslov najboljeg defanzivca liga. U Minnesotu se iz Bostona vratio 2015., a zadnju sezonu gotovo da nije igrao zbog brojnih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo