VIDEO: / Podivljali Dule napao suce! Evo mu i kazne

Vodstvo regionalne kosarkaske ABA lige suspendiralo je trenera Partizana Duska Vujosevica na tri utakmice zbog iskljucenja u susretu protiv Mega Lexa, dok je Partizan kaznjen sa 3.100 eura.

9.12.2014.
14:28
VOYO logo

Vujosevic nece voditi svoju momcad u susretima protiv Zadra, Buducnosti i Szolnoki Olaja. Vujosevicu je ovo druga suspenzija ove sezone nakon sto je zbog nesportskog ponasanja za vrijeme utakmice protiv Krke kaznjen s jednom utakmicom.

"Odluka je skandalozna, zasluzeno sam dobio tehnicku gresku jer sam reagirao, ali nepotrebno sam iskljucen. U obrazlozenju kazne pise pokusaj fizickog napada sto nema veze s mozgom," ljutio se Vujosevic dodavsi: "Delegirali su nam dvojicu sudaca iz Crne Gore i Belosevica u trenutku kada se zna da je Buducnost glavni suparnik Partizanu za plasman u doigravanje. Pocelo se igrati prljavo. Odluka je nerazumna, nepravedna i stetna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/DUuW8xkld9A

Partizan se trenutacno nalazi na petom mjestu ljestvice sa sest pobjeda i pet poraza. Ispred njega su Union Olimpija (7-4), Cedevita (7-4), Buducnost (10-1) i Crvena zvezda (11-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/tgkHMThLLoA

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo