VIDEO: / Tragedija koja je šokirala SAD!

Amerika, ali i ostatak svijeta ostali su u šoku zbog tragedije koja se dogodila na košarkaškoj utakmici srednjoškolskih momčadi.

4.3.2011.
23:38
VOYO logo

Veliko slavlje navijača Fennvillea pretvorilo se u golemu tugu nakon što je ponajbolji igrač te srednjoškolske momčadi 16-godišnji Wes Leonard u produžetku zabio pobjednički koš protiv Bridgmana nakon čega mu je pozlilo.

U trenutku kada je na terenu započelo veliko slavlje, mladić je pao na parket gdje mu je pružena hitna medicinska pomoć, no dva sata kasnije su iz bolnice stigle najcrnje vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Wes je stigao u bolnicu sa srčanim udarom. Uložili smo najveće napore kako bismo mu pomogli, no nažalost nismo uspjeli", izjavio je glasnogovornik bolnice Tim Breed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srušio se usred slavlja. Šok je preslaba riječ za ono što osjećamo. Bio je jedan od najboljih sportaša naše škole. Naše misli su s njegovom obitelji i molit ćemo za njega", izjavio je predstavnik škole Dirk Weeldreyer.

Nesretni Wes je drugi učenik Fennvillea koji je preminuo u samo 14 mjeseci. Tada je istu sudbinu doživio 14-godišnjak Nathaniel Hernandez nakon hrvačkog dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo