VIDEO: / Što se dogodilo? Grobna tišina, neviđena tuga, potpuni šok...

Košarkaši Cedevite napravili su pravu senzaciju svladavši u Tel Avivu aktualnog prvaka Europe Maccabi s 83:73, došavši tako i do prve pobjede u Euroligi.

7.11.2014.
11:07
VOYO logo

Šok u Nokia Areni je stigao nakon što je Cedevita na parketu imala čak pet igrača s dvoznamenkastim učinkom. Roko Leni Ukić je predvodio momčad s 17 koševa i šest asista, a jedan koš manje zabio je Nemanja Gordić. Fran Pilepić je zabio 14 (uz 11 ispucanih trica), a po 10 koševa zabili su Bilan i Delaš. Kod aktualnog osvajača Eurolige, Jeremy Pargo je bio najraspoloženiji, zabio je 24 koša Cedeviti.

Tako se nastavila kalvarija Maccabija koji je, očito, u velikoj krizi. Samo u nekoliko dana Maccabi je doživio dva poraza od kojih će se teško oporaviti. Prvo su teško izgubili od Hapoela iz Jeruzalema s 30 koševa razlika, a sad ih je na -10 "ohladila" i Cedevita. Stoga ne čudi što su igrači Maccabija nakon poraza izgledali izbezumljeno i izgubljeno. Grobna tišina, novi poraz... U svlačionici Maccabija zavladala je tuga, zapuhali su neki novi vjetrovi, vjetrovi poraza, zbog kojih se treneru Guyju Goodesu itekako trese stolica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/BhxPRMhItpU

Kakva je bila atmosfera u među igračima Maccabija nakon što ih je sredila Repešina momčad zorno dokazuje i video snimka iz svlačionice nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati su došli sa stavom 'nemamo što izgubiti', nisu igrali pod stresom, bili su nevjerojatno opušteni. Kod nas je curilo na sve strane, a oni su sve pogađali", rekao je Smith nakon poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo