VIDEO: / SAVRŠEN TRENUTAK OCA I SINA Uzbuđenje ga totalno izbacilo iz stolca

Uzbudljivo je bilo na play off utakmici američke sveučilišne košarke između Georgia Statea i Baylora. Igrač Georgia Statea R. J.

20.3.2015.
14:31
VOYO logo

Sveučilišna košarka u Americi gaji veliku popularnost, a sveučilišni play off svake godine u ožujku nudi sraz onih najboljih u NCAA ligi. Tada Amerikance uhvati prava košarkaška groznica, i svi s nestrpljenjem iščekuju nastupe svojih momčadi. Jednostavno, na sveučilištima kao da tada vrijeme stane.

Uzbuđenje koje možemo vidjeti u NCAA ligi ponekad je veće i od NBA lige, a uistinu je nevjerojatno da košarkaški zaljubljenici čekaju u redovima kako bi ušli u dvoranu, a u kampusima se organiziraju i gledanje utakmica. A, kada "David pobijedi Golijata", onda to daje još veću draž ovoj sveučilišnoj sportskoj ligi. A NCAA je zaista prepun iznenađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se to dogodilo u srazu Georgia Statea (14. nositelj) i favoriziranog Baylora (3. nositelj). Georgia State je kreirao veliko iznenađenje izbacivši Baylor, i to nakon što su u posljednjih tri minute nadoknadili velikih -12. Junak dvoboja bio je R. J. Hunter koji je pogodio tricu u posljednjoj sekundi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A jedan trenutak će ostati jednako zapamćen kao i pobjednički koš Huntera. Naime, pobjedničku momčad je vodio otac R. J. Huntera, Ron Hunter. Trener Hunter je tjedan dana uoči utakmice ozlijedio Ahilovu petu, pa je ovaj susret morao voditi sjedeći na stolici.

No, nakon što je njegov sin pogodio fantastičnu gajbu, erupcija oduševljenja jednostavno ga je izbacila sa stolice na parket, na kojem se samo smješkao i valjao od sreće. Nakon toga, slavio je na parketu zajedno sa svojim igračima, vozeći se na pokretnoj stolici, što je bilo uistinu smiješno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte i sami ovaj trenutak oca i sina koji će zauvijek ostati u njihovim sjećanjima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo